^
  • Jobba hos MyPlanet
    Jobba hos MyPlanet

Jobba hos MyPlanet

Just nu söker vi resesäljare till MyPlanet i Göteborg!
 
Om du brinner för resor och försäljning, är utbildad resekonsult med IATA-certifikat och har några års erfarenhet från resebranschen är du varmt välkommen med din ansökan.
 
Om MyPlanet
MyPlanet är en av Sveriges äldsta specialister på skräddarsydda resor till Australien, Nya Zeeland, USA, Kanada & Sydafrika. Vi har som mål att vara den researrangören man tänker på när man planerar en långresa till dessa destinationer. MyPlanet ingår i resekoncernen Travelopia, tillsammans med över 50 specialistarrangörer runt om i världen. Här får du arbeta tillsammans med ett dynamiskt och härligt gäng som sitter i lokaler i centrala delarna av Göteborg och som brinner för att skräddarsy drömresor till kunder som söker det lilla extra innan/under resan.
 
Om tjänsten:
Som resesäljare är du vårt ansikte utåt och den som har den dagliga kontakten med kunden. Genom en god behovsanalys skapar du offerter och bokningar och gör uppföljningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från resor till våra destinationer Australien, Nya Zeeland, USA, Kanada & Sydafrika men inte ett måste. Du gillar att arbeta självständigt, hitta lösningar på kunders önskemål samt att ge det där extra som gör att kunden känner sig lyssnad och sedd. Försälkning/konsultation både över disk och telefon.
 
Vem söker vi:
Du gillar att arbeta självständigt, hitta lösningar på kunders önskemål samt att ge det där extra som gör att kunden känner sig lyssnad och hörd på. Du klarar av ett högt tempo, tar snabba beslut och avslut och älskar att hålla många bollar i luften. Vi ser gärna att du har några år i branschen, är utbildad resekonsult med IATA-certifikat och förstår hela processen från kontakt till avslut.
 
Varmt välkommen med din ansökan till resor@myplanet.se och skriv i ämnesraden att du söker tjänsten som resesäljare. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Office Manager Jonas Karnevi på jok@myplanet.se eller 0775-888 088.