^
  • MyPlanet - Destinationsexpert sedan 1963
    MyPlanet - expert på resor sedan 1963

MyPlanet - expert på resor sedan 1963

MyPlanet är Skandinaviens äldsta och ledande destinationsexpert på resor till Australien, Nya Zeeland, Kanada, USA & Sydafrika. MyPlanet har sedan 1963 hjälpt fler än 80 000 resenärer med att uppfylla drömresan. Tillsammans med MyPlanet International A/S har vi 50 års reseplanerande, vilket vi är mycket stolta över. Vi skräddarsyr varje resa med stort engagemang och kunskap för att du som resenär skall få ut maximalt av din semester. Med specialtips om upplevelser, restauranger och vart jag smidigast hämtar en hyrbil guidar vi dig till din önskade resa. Med vår långa erfarenhet och stora kontaktnät med leverantörer, hotell och husbilar kan vi alltid erbjuda de bästa produkterna till bästa pris. När du planerar resan hos oss är di i centrum och dina upplevelser.

Vi säljer inga resor 'på nätet', vi inspirerar och informerar istället om vilka möjligheter du som kund har och har hellre ett personligt möte, antingen i butik eller över telefon. Kom gärna in, sitt ner och få en kopp kaffe när vi går igenom dina önskemål.

PERSONLIGT & PROFESSIONELLT
Alla resesäljare har personlig erfarenhet av varje resmål och nära kontakt med våra utvalda hotell, turoperatörer och flygbolag. Skräddarsydda arrangemang där vi hittar bästa resvägen till din destination. Bekvämast eller mest prisvärt. Du väljer själv!

SKRÄDDARSYTT
Alla resor på hemsidan är förslag på hur en resa kan upplevas. Alla paket kan förlängas och skräddarsys efter eget önskemål, det finns inga gränser för er upplevelse.

UTVALDA PRODUKTER
Våra produkter kan bara köpas direkt hos MyPlanet vilket gör att vi utan mellanhänder kan förmedla prisvärda produkter med hög kvalitet. MyPlanet har arrangerat resor sedan 1963 och våra säljare åker årligen på studieresor. Dessutom är alla säljare självklart certifierade Aussie specialists. Tillsammans med er tar vi fram de produkter, upplevelser och äventyr som ni vill göra oavsett plånbok. 

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?
Vi finns på Trustpilot där du kan läsa vad kunder som redan rest med oss tycker om sin upplevelse före, under och efter resan. 


 

MYPLANET - DEL AV TRAVELOPIA
MyPlanet har sitt ursprung från Benns Rejser som etablerades 1963 i Holstebro, Danmark. Sex år senare, 1969, började Benns Rejser att samarbeta med The Scandinavian Australian New Zealand Friendship Society och efterföljt i 1985 med Scandinavian Canadian American Friendship Society. Detta samarbete avslutades av MyPlanet 2007.

MyPlanet är numer en del av Travelopia som är världens största samling av specialicerade researrangörer. Med över 50 arrangörer världen över har MyPlanet goda möjligheter till bra samarbeten som ger dig som kund stort mervärde. Vi arbetar bland annat nära USA-specialisten American Holidays och Australien-experten Austravel.

Vi är omkring 80 anställda fördelat på kontoren i Göteborg samt i Århus och Köpenhamn i Danmark.

Här hittar du oss:

Göteborg: 
MyPlanet Sweden
Kastellgatan 17
413 07 Göteborg