^
  • Aktuella erbjudanden

Aktuella erbjudanden

Här har vi samlat alla våra aktuella erbjudanden så att du lätt kan se om det finns någon deal som matchar dina resdrömmar och ger dig chans att uppleva mer för pengarna.

Vill du boka något utav våra erbjudanden? Ring oss på 0775-888 088 eller skicka en prisförfrågan här. 

MyPlanet 30 år 

Vi fyller 30 år 2019 och firar med en mängd olika erbjudanden utspridda under året. Just nu kan du vinna tillbaka din flygbiljett till USA/Kanada vid bokning före 31 mars. 

USA/Kanada

Kampanj kryssning - 35% rabatt + barn gratis + 2000 kr/hytt!

Boka och bekräfta din kryssningsresa senast 22 feb och ta del av denna helt galna superdeal på kryssning var som helst i världen - däribland USA/Kanada - med Royal Caribbean Cruise Line. På Celebrity Cruises erbjuder vi 2.000kr/hytt samt flertalet andra rabatter.

USA-rabatt 1000 kr!

Boka din resa till USA senast 28 feb få 1000 kr i rabatt per person. Säkra sol, värme och äventyr 'over there' redan idag!

Kanada-rabatt 1000 kr!

Låt drömresan till Kanadas storslagna natur bli verklighet i sommar när du nu får 1000 kr per person i rabatt vid bokning senast 28 feb.

Alamo - fri uppgradering av hyrbil!

Boka din hyrbil i USA och få en fri uppgradering till större modell som gör resan bekvämare. 

Husbil i USA - rabatt på hyra/utrustning/milpaket

Boka husbil i USA nu och ta del av bra rabatter på både hyra och utrustning.

Husbil i Kanada - rabatt på hyra/utrustning/milpaket

Boka husbil i Kanada nu och ta del av bra rabatter på både hyra och utrustning.
 

Australien/Nya Zeeland

Kampanj kryssning - 35% rabatt + barn gratis + 2000 kr/hytt!

Boka och bekräfta din kryssningsresa senast 22 feb och ta del av denna helt galna superdeal på kryssning var som helst i världen - däribland Australien/Nya Zeeland - med Royal Caribbean Cruise Line. På Celebrity Cruises erbjuder vi 2.000kr/hytt samt flertalet andra rabatter.

Husbilshyra i Nya Zeeland - upp till 15% rabatt!

Nya Zeeland är ett perfekt land att uppleva med husbil och efterfrågan är väldigt stor. Boka din husbil innan 31 mars och få upp till 15% i rabatt på hyran.

Husbilshyra i Australien - upp till 60% rabatt!

Ta chansen att uppleva detta enorma land med en frihet som bara en husbil kan ge. Spara upp till 60% på utvalda destinationer och hyrperioder.

Singapore stopover bonus - bo 3 nätter betala för 2!

Gör ett stopp i fantastiska Singapore på väg till Australien eller Nya Zeeland med Singapore Airlines, och bo 3 nätter för samma pris som 2.

Få veta det först

Nyhetsbrev

Anmäl dig till MyPlanets nyhetsbrev och bli först med att få ta del av alla våra erbjudanden och nyheter. Anmäl dig här!

Facebook & Instagram

Följ oss också på Facebook och Instagram för att få både bra erbjudanden och inspiration.