^
  • Cathay Pacific Airways

Cathay Pacific Airways

Få en perfekt start på din drömresa redan i luften när du flyger ut på äventyr med ett av världens bästa flygbolag – Cathay Pacific. 

 

Service i världsklass

Flygsällskapet Cathay Pacific mottog år 2014, och tre gånger före det, titeln ”Världens bästa flygsällskap”. Med sina 148 flygplan och med flygningar till 188 destinationer runt om i världen är det Hongkong-baserade flygsällskapet ett självklart val när resan går österut på en av våra resor till Australien eller Nya Zeeland

Redan på flygplatsen möts du av en personal som arbetar utifrån filosofin ”Service straight from the heart”, vilket mycket väl kan vara orsaken till att de för fjärden gången får den fina titeln som ett av världens bästa.  Även ombord på flyget är det tydligt att personalen har tagit filosofin till sig. De är välkomnande, trevliga och professionella, och de gör vad de kan för att du ska få en så behaglig resa som möjligt. 

Uppgradera till Premium Economy

I Cathay Pacifics ekonomiklass kan du luta dig tillbaka och slappna av i de behagliga stolarna. Mat och dricka är inkluderat i biljettpriset, samt din egen 9 tum tv-skärm. Här kan du njuta av många timmars underhållning i form av musik eller film, och du kan dessutom koppla in din surfplatta eller smartphone till skärmen. 

Om du önskar en uppgradering från ekonomiklass så har Cathay Pacific ett perfekt alternativ, Premium Economy. Här får du mer plats och lite extra lyx, som t.ex. noise-cancelling-hörlurar som säkrar dig en avslappnande resa utan oönskade ljud som stör. Dessutom har du med en Premium Economy-biljett i handen tillåtelse att checka in 5 kg extra bagage, så du kan få med dig fler souvenirer hem från resan alternativt ta med dig lite extra hemifrån. 

Lyxa till resan i Business class

Skulle Premium Economy inte vara tillräckligt kan du på alla Cathay Pacifics interkontinentala flygresor lyxa till resan i Business class. 

Upplev österländsk mystik i Hongkong

Cathay Pacific grundades år 1946 och har sin bas i Hongkong, där du också kan passa på att göra ett stopp en dag eller två på din väg mot Nya Zeeland eller Australien.

Storstaden Hongkong bjuder på en vacker blandning av österländsk mystik och modern västlig arkitektur, och det finns möjlighet till både kulturella upplevelser och underhållning i världsklass. Upplev bl.a. utsikten över Hongkong från Victoria-berget, och lär mer om Hongkongs historia på ett av de många museer som finns. Gör ett besök på en marknad, eller kanske en av de många imponerande nöjesparkerna, innan du fortsätter din resa österut med Cathay Pacific. 

/MyPlanet 2018

Credit: Cathay Pacific Airways Limited