^
  • Qantas Airways - Spirit of Australia

  • Qantas Airways - Spirit of Australia

  • Qantas Airways - Spirit of Australia

Qantas Airways - Spirit of Australia

Flyg till Australien, Nya Zeeland och jorden runt med ett flygbolag som är expert på långresor! En modern flygflotta, prisbelönt service i alla fyra klasser ombord, samt extremt bra prisprodukter gör Qantas till ett ledande långlinjebolag och det första att tänka på inför flygresan ”Down under".

Världens första nonstop-flyg till Australien

Från och med mars 2018 kan du flyga nonstop mellan Europa och Australien med Qantas Airways och deras nya Boeing 787 Dreamliner. Sträckan är London till Perth och kommer ta ca 16 timmar och 45 minuter. Du ansluter sedan smidigt inrikes från Perth till Adelaide, Melbourne, Sydney, Darwin och Brisbane. Ombord kan du välja mellan economy, den hyllade premium economy med större och bättre säte samt ett helt nytt business class-säte. 

Många stoppmöjligheter

Varför inte dela upp Australienresan och göra ett stopp någonstans på vägen, i exempelvis i Singapore, Dubai, Hong Kong, Bangkok, Bali,Shanghai, Beijing, Manila, Tokyo? Det är möjligt med Emirates. Väl i Australien och Nya Zeeland kan Qantas erbjuda mer än 60 destinationer i området. Med ett ”Explorer Pass” kan man bekvämt och billigt flyga runt i Australien. Korta sträckor kostar från EUR 40, och långa från EUR 70 per styck!* Exempelvis kan man flyga 5 timmar mellan Sydney och Perth för totalt SEK 820, inklusive flygskatter.

Flaggskeppet Airbus A380

Qantas flyger 12 stycken av den fantastiska Airbus A380, bland annat mellan London och Australien via Singapore. I ekonomiklass erbjuds förstås gratis mat och dryck, och vi har skippat brickor för snabbare och mer personlig service á la Business Class.

 

Bekvämt ombord

Njut av bra benutrymme och lutning på stolarna, som för övrigt är designade med hjälp av läkare. Sköna huvudstöd och fotnät hjälper till på långresan, det gör även våra snackbars för den hungrige! Underhållningsutbudet är stort, på våra A380 och B747 kan man välja mellan fler än 1500 titlar med hjälp av sin egen touch screen monitor. På mindre flygplan erbjuds mer är 500 titlar. Ombord möts du av den charmiga och avslappnade australiensiska servicenivån.

Premium economy

Varför inte kosta på sig Premium Economy på långresan? I denna klass mellan Ekonomi och Business klass kan man njuta av extra allt! Bland annat större stolar, benutrymme, lutning, benstöd och måltider. Man får priority check-in och boarding. Det går även bra att kombinera priser så att man kan åka i Premium Economy ena vägen till Australien, och Ekonomiklass den andra.

För den kräsne

För den kräsne finns Qantas Business Class, och på vår A380 även First Class. Här finns självklart plana tvåmeters sängar och allt man kan önska, inklusive extra bäddmadrass och pyjamas! Fråga MyPlanet eller kika på www.qantas.com om du vill veta mer om våra produkter och priser.

 

Välkommen till Qantas!

Klicka här för att komma till våra Australienresor