^
 • Singapore Airlines

Singapore Airlines

När det kommer till komfort, service och bra förbindelser till Asien, Australien och Nya Zeeland är Singapore Airlines i den absoluta superligan. 

Sätt dig tillrätta i ett flyg i Sverige, och innan du vet ordet av så landar du i Singapore som bjuder på exotiska marknader, färgglada tempel, shopping i världsklass och toppmodern arkitektur. För att inte tala om mångfalden av matställen, från fina gourmetrestauranger till lokala gatukök som kan hålla varje matälskare mätt och glad i månader

 

 

Ett enormt nätverk

Mycket mer direkt kan resan till Asien knappast bli, och från Singapore ligger hela världen öppen. Singapore Airlines flyger till 62 olika destinationer i 35 länder på 6 kontinenter. Framförallt turerna vidare till Nya Zeeland, Australien och Bali är populära bland svenska resenärer. Men även förbindelserna vidare till Kambodja, Thailand och Vietnam ger många spännande kombinationsmöjligheter. 

 

Ypperlig service och komfort

Det är en sak att komma fram snabbt. Men minst lika viktig är tiden i luften, och när det kommer till service och komfort är Singapore Airlines bland världens absolut bästa.


Service har alltid haft högsta prioritet hos Singapore Airlines, och det märker man från ögonblicket då man välkomnas ombord. Komforten är verkligen hög. Singapore Airlines flotta har lite mer än 100 flyg och är bland de yngsta i världen. På de långa resorna har alla säten naturligtvis individuella skärmar med mer än 1.000 filmer, spel, tv-program och ett hav av annan underhållning att välja bland. Trådlöst internet är redan tillgängligt på många flygplan, och det utökas hela tiden. Det är ansträngningar som dessa, som har gett Singapore Airlines en uppsjö av priser och en konstant position bland världens absolut bästa flygsällskap. 

Gör flygresan lite roligare - upplev Singapore Airlines' Premium Economy-klass

Sevärdheterna, resvägen, hotellen och utflykterna tar mycket tid vid planeringen av resan. Men varför inte säkra dig själv en bra upplevelse redan från det ögonblicket du kommer till flygplatsen? Då är Singapore Airlines' Premium Economy-klass helt rätt för dig som önskar bättre komfort till ett förnuftigt pris.

 • Du får 35 kilo in-checkat bagage
 • Har prioriterad incheckning och ombordstigning 
 • Sätet är bredare och har bättre benutrymme. Du kan också fälla sättet mer än i ekonomiklass
 • Du har din egen 13,3" skärm i full HD med tillhörande brusreducerande hörlurar
 • Du får ett glas champagne och kan välja mellan 3 huvudrätter under flygresan

Lyxa till flygresan ytterligare - boka en plats i Business Class

Singapore Airlines fantastiska business class gör flygresan till ett rent nöje. Deras nya, uppdaterade kabin går i varma mjuka toner med Singapore Airlines berömda service alltid tillhands.


I Business class kan du njuta av följande:

 • Fantastisk stol som kan göras om till en säng med kudde och filt/täcke
 • 18" full HD skärm med film, musik och möjlighet att jobba
 • 40 kg incheckat bagage
 • Fast Track på flygplatsen
 • Tillgång till Singapore Airlines lounge
 • Book-the-cook: Förboka utvalda måltider som inte kan beställas ombord

En fråga om smak

Mat smakar annorlunda i det tryck som är i en flygkabin. Starka smaker blir mildare, och aromer blir nedtonade. Därför får många intrycket av att all flygplansmat smakar likadant, eller att det inte smakar något alls. Men inte hos Singapore Airlines, där testar kockarna alla menyer i en tryckkabin som simulerar situationen ombord på flygplanet. Resultatet är goda rätter fulla av smak. Till och med på 10 kilometers höjd. Upplevelsen blir fulländad med utvalda viner från flygsällskapens vinkällare. 

Changi - Världens bästa flygplats

En annan förnöjelse vid flygningen med Singapore Airlines är Singapores toppmoderna Changi Airport. Med fler än 360 butiker och 140 matställen finns det gott om saker att se på. Du kan också se en gratis film i biografen, skämma bort dig själv med en spabehandling eller strosa omkring bland orkidéer, solrosor, lotusblommor och kaktusar i flygplatsens vackra trädgårdar som är utspridda på det enorma området. Konstintresserade bör uppleva installationen Kinetic Rain i Terminal 1, medans barnfamiljer kan njuta av de många aktiviteter som finns för de små. Eller vad sägs om ett dopp i utomhuspoolen? 

Om har minst fem och en halv timme i väntetid kan du faktiskt komma ut på en gratis stadsrundtur i Singapore. Det finns två 2 olika turer att välja mellan – en med fokus på Singapores kulturella mångfald och en som visar framtida arkitektur. Det är services som dessa som har säkrat flygplatsen titeln som världens bästa flygplats de senaste 4 åren. 

Bonus-fakta om Changi Airport:

 • Flygplatsen används av fler än 100 olika flygsällskap.
 • Från Changi finns det förbindelser till 320 städer runt om i världen. 
 • Varje vecka hanteras flygplatsen med 6.800 flyg, vilket är ett flyg var 90:e sekund. 

/MyPlanet 2018