^
 • Stopp i Singapore

Stopp i Singapore

Flyger ni med Singapore Airlines via Singapore till Australien och Nya Zeeland, så finns det möjlighet för att fullända resan med ett par dagar i Singapore. Det ger inte bara en paus i den långa flygturen. Det är också en chans för att få uppleva en av Asiens mest spännande och multikulturella storstäder.

I Singapore står toppmoderna skyskrapor sida vid sida med kinesiska tempel, vackra moskéer och indiska marknader. Staden är fullt av liv från morgon till kväll, och det är alltid ett hav av spännande kulturupplevelser och sevärdheter att välja mellan. För inte att tala om shopping i absolut världsklass. Här finns allt från små, familjeägda butiker på de små gatorna, till enorma shoppingcenter fyllda med bra erbjudanden.

Upplev Singapores sevärdheter

Få en överblick över staden med en båttur längs med Singapores flod, besök stadens spännande kulturella kvarter, eller kasta dig ut i labyrinten av gigantiska köpcenter och skyskrapor i stål och glas. En helt annan atmosfär vilar över det legendariska Raffles Hotel, där författarna Rudyard Kipling och Somerset Maugham har suttit på The Long bar och sippat på en Gin Sling, medans de skrev anteckningar till kommande romaner. Ni kan också besöka stadens zoo, nöjesparken Sentosa eller se på allting från pariserhjulet Singapore Flyer. Utsikten över Singapores skyline är också vacker från Esplanaden framför det ikoniska musikhuset Theaters on the Bay. Härifrån är det inte heller långt till det imponerande parkområdet Gardens by the Bay eller stadens varumärke; The Merlion.

Singapore för matälskare

Även matälskare har mycket att se fram emot i Singapore. På stadens otaliga restauranger serveras delikatesser från hela världen, och kvaliteten är extremt hög. Det gäller inte minst på Michelin-restaurangerna, där innovativa stjärnkockar trollar fram det senaste inom asiatisk gourmet-cuisine. Men spara också lite aptit till stadens berömda gatukök, där Singapores kulturella mångfaldighet på allvar får lov att visa sig i ett hav av exotiska rätter.

Ett stop-over-paket inkluderar

 • 2 eller flera nätter på hotell i centrala Singapore
 • Gratis åkturer med stadens hop-on-hop-off bussar
 • Rabatthäfte med gratis entré på fler än 15 av Singapores största attraktioner bl.a:
  - Gardens by the bay
  - Adventure Park Sentosa
  - National Museum of Singapore
  - National Orchid Garden
  - River safari
  - Singapore River Cruise och mycket mer...
 • Välj mellan 3, 4 och 5-stjärniga hotell

Prisexempel per dubbelrum

 Kategori  3-stjärnigt  4-stjärnigt
 1:a natten  fr. 1.500 kr  fr. 1.700 kr 
 2:a natten  fr. 1.900 kr  fr. 2.800 kr
 Efterföljande nätter  fr. 1.700 kr  fr. 1.900 kr

 

Läs mer om våra resor till Australien och våra resor till Nya Zeeland för att se vilken upplägg som passar dig bäst. För att få en offert på resa ringer du 0775 888 088 eller gör en offert här.