^
 • Queensland In Style

  14 dagar från 55.500 kr

 • Queensland In Style

  14 dagar från 55.500 kr

 • Queensland In Style

  14 dagar från 55.500 kr

 • Queensland In Style

  14 dagar från 55.500 kr

 • Queensland In Style

  14 dagar från 55.500 kr

 • Queensland In Style

  14 dagar från 55.500 kr

Queensland In Style

På denna resa till Queensland får du australiensisk lyx under 14 fantastiska dagar. Här har vi noggrant plockat ut tre underbara upplevelser på tre helt olika platser. Passar perfekt som bröllopsresa!

14 dagar från 57.200 kr
Pris per person vid 2 vuxna i ekonomiklass.

Pris vid 2 vuxna i Premium economy från 63.100 kr per person.

Norra Queensland på australiens nordöstkust är den perfekta destinationen året runt. Här går temperaturen sällan under 24-25 grader vintertid (svensk sommar) och sommartid (svensk vinter) är här stadigt runt 28-30 grader. Det är inte många platser i Australien som kan erbjuda så vitt skilda upplevelser endast en kort transport bort, fantastiska stränder, underbara upplevelser på Stora barriärrevet och 1000-årig regnskog med spännande aktiviteter.

På Queensland in Style får du allt detta kombinerat under 14 fantastiska dagar. Här har vi noggrant plockat ut tre underbara boenden på tre helt olika platser för att få det bästa av tropiska norr. Detta är en perfekt resa för dig som letar bröllopsresa till ett exotiskt resmål och där endast det bästa är gott nog!

Resan börjar på härliga Thala Beach en kort bilresa norr om Cairns i den tropiska delen av Queensland. Här bor du på Thala Beach Nature reserve i egen bungalow upphöjd på styltor med utsikt över havet eller regnskogen. Thala Beach ligger högt upp på en kulle med fantastisk utsikt över korallhavet åt ena hållet och regnskogen åt andra. Här kan du välja att sitta på din bungalows veranda och blicka ut över havet eller regnskogen, gå på regnskogsvandringar, ligga vid den vackra poolen, åka på en dagstur ut till ett rev för att snorkla eller bege dig till Port Douglas, endast 15 min bort för restaurangbesök. Hotellets restaurang serverar fantastiska måltider i en mycket spektakulär omgivning som måste upplevas.
Efter ett par nätter på underbara Thala beach är det dags att bege sig in i världens äldsta regnskog, Daintree National Park för ett par dagar av regnskogsupplevelser, SPA, vandringar och utsökt mat på fantastiska Silky Oaks Lodge, ett fantastiskt regnskogsboende av högsta klass.

Lizard Island Resort är den nordligaste av alla barriärrevsöar och är en av Australiens absolut bästa resorter. Här har du 24 kritvita paradisstränder att upptäcka, snorkla vid eller slappna av i ditt fantastiska rum med eller utan egen pool. När du bor här har du all inclusive med fantastisk mat och dryck varje dag. Gourmet-frukost, lunch, fantastiska middagar, öppen bar där du tar fritt ur sortimentet och gratis picnic-korg för mysiga stunder på någon av de härliga paradisstränderna. Det blir inte bättre än så här. 

Se video över Thala Beach Nature Reserve här

Se video över Silky Oaks Lodge

Se video över Lizard Island Resort här

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Avresa Sverige

Det är dags att bege sig iväg till landet Down Under och ni flyger via Asien.

Dag 2: Ankomst Cairns, Australien

Välkommen till Australien och tropiska Queensland. En transfer är bokad till ert första boende, Thala Beach Nature Reserve. Checka in, utforska området eller lägg er vid den fantastiska poolen.

Dag 3-6: Thala Beach Nature Reserve

Här på Thala Beach kan ni välja att bara njuta av förstklassig service, ligga på stranden eller vid poolen eller börja utforska området. Thala har ett fantastiskt läge högt på en udde med det turkosblåa havet på ena sidan och regnskogen på den andra. Denna förstklassiga resort ligger 15 min söder om Port Douglas och 45 min norr om Cairns och erbjuder en mycket härlig atmosfär. Thala Beach Nature Reserve's superba läge gör att du med lätthet kan göra dagsutflykter i området. Själva resorten består av ett antal vackra bungalows som ligger utspridda i ett stort område och här känns allt intimt, romantiskt och fantastiskt. Rummen är byggda på pålar som tar dig upp bland trädkronorna och man får en 'regnskogskänsla' oavsett vilket rum du väljer. Alla rummen har en egen stor privat veranda varifrån du kan njuta av den fantastiska omgivningen. Resorten har ett fantastisk arkitektritat poolområde som smälter in i den tropiska känslan.

Dag 6-9: Silky Oaks Lodge

Utcheckning från Thala Beach för transport till världens äldsta regnskog, Daintree, och underbara lodgen Silky Oaks Lodge. Silky Oaks Lodge, beläget i hjärtat av magnifika Mossman Gorge, erbjuder hållbar lyx med ett hissnande läge. Lodgen är det enda boutiqueboende i världsarvslistade Daintree Rainforest och här finns 36 miljövänliga treehouses med ett fantastiskt läge som kommer att återuppliva alla dina sinnen. Vakna upp till ljudet av fåglarna i regnskogen ovanför, ta in doften av den antika tropiska vildmarken och upptäck lodges privata och orörda vattenfall på en avskild promenad genom förtrollande regnskog. Här kan du upleva världens äldsta regnskog från första parkett men också slappna av och ladda batterierna i en ytterst exklusiv miljö.

Dag 9-12: Lizard Island Resort

Utcheckning från Silky Oaks Lodge för transport till flygplatsen för en kortare flygresa till Lizard Island, en av Australiens bästa resorter. Australiens nordligaste barriärrevs-ö, Lizard Island Resort, är beläget direkt på Stora barriärrevet, omgärdat av levande korallrev och 24 kritvita paradisstränder. Fantastisk på alla sätt, de unika upplevelserna på Lizard Island har skapat en idyllisk resort som med lätthet kan kallas; 'The One'. Spektakulär snorkling och dykning direkt från strandkanten eller vid världskända 'Cod hole'. Upptäck avsides liggandes paradisstränder till fots med en gourmet-picninc endast för två. Gå på en 'bushwalk', segla, paddla kajak, fiska, åk med en glassbottenbåt och upptäck livet under ytan eller kanske ta en spa-behandling i lyxiga Azure Spa. Maten är en annan 'pleasure' här på ön. Menyn, som ändras dagligen, är fräsch och kreativ och visar de bästa lokala råvarorna från området. Var och en av de 40 villorna är eleganta och rymliga, med utsikt över havet eller stranden. Alla måltider, drycker och många öaktiviteter ingår.

Dag 12: Flyg till Cairns

Du checkar ut från Lizard Island och lämnar detta paradis för resa till Cairns och en avslutande natt på fina Shangri-La The Marina, Cairns. Flanera på esplanaden bland uteserveringar och mysiga kaféer eller så hjälper vi dig att utforska området med en upplevelse. Restaurangtips: Ochre Cairns.

Dag 13: Avresa Australien

Dags att checka ut från hotellet och ta en taxi till flygplatsen för hemresa till Sverige igen.

Dag 14: Sverige

Ankomst till Sverige på eftermiddagen. Välkommen hem!

Karta

Pris per person

Pris per person i dubbelrum

Resperiod  Economy    Premium Economy
 Året runt  fr. 57.200 kr      fr. 63.100 kr

 

Priset inkluderar:

 • Flyg Sverige - Cairns, Australien t/r 
 • Flygskatter
 • Privat transfer från Cairns flygplats till Thala Beach
 • 4 nätter på Thala Beach Nature Reserve i Jungle Walk Bungalow
 • Privat transfer från Thala Beach till Silky Oaks Lodge
 • 3 nätter på Silky Oaks Lodge i Daintree Treehouse:
  - Full frukost dagligen
  - Silky Oaks Daintree & Cape Tribulation Safari
  - 2 timmar Guided Rainforest Walk
  - Gratis lån av kajak, mountainbike och fitness centre
 • Privat transfer från Silky Oaks Lodge & Spa till Cairns flygplats
 • Flyg Cairns - Lizard Island
 • 3 nätter på Lizard Island, All inclusive
  - Gourmet-frukostar
  - Luncher
  - Gourmet-middagar
  - Utvalda viner, öl, starksprit
  - Gratis lån av kajak, småbåtar och paddle boards mm
  - Gratis picnic-korg för strandvistelse
 • Flyg Lizard Island - Cairns
 • 1 natt på Shangri-La Hotel The Marina, Cairns
 • Full klimatkompensation – läs mer här!

Tillägg:

 • Uppgradering till Premium Economy eller Business Class på flyget
 • Avbeställningskydd
 • Reseförsäkring
 • Visum till Australien 250kr

 

Säsonger
Början av november till mitten av mars räknas generellt som högsäsong för resor till Australien. Därtill kommer även avresor under högtider.

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088 eller skriv till resor@myplanet.se