^
 • Australien, Fiji & Hongkong

  21 dagar från 29.600 kr. Inkl. flyg, hyrbil och övernattningar

 • Australien, Fiji & Hongkong

  21 dagar från 29.600 kr. Inkl. flyg, hyrbil och övernattningar

 • Australien, Fiji & Hongkong

  21 dagar från 29.600 kr. Inkl. flyg, hyrbil och övernattningar

 • Australien, Fiji & Hongkong

  21 dagar från 29.600 kr. Inkl. flyg, hyrbil och övernattningar

 • Australien, Fiji & Hongkong

  21 dagar från 29.600 kr. Inkl. flyg, hyrbil och övernattningar

Australien, Fiji & Hongkong

I denna superkombo får du möjligheten att uppleva både Australien, paradiset Fiji och Hongkong.

21 dagar från 29.600 kr
Pris per person vid 2 vuxna och 2 barn
Pris per person vid 2 vuxna från 39.300 kr
Priset inkluderar: flyg, hyrbil och övernattningar

Down Under

Kombinera din rundresa i Australien med sol och bad i Stilla havet och storstadssemester i Asien. Resan startar i Sydney, där du har gott om tid att uppleva Operahuset och stadens övriga sevärdheter, innan du fortsätter i bil mot Melbourne. Det är en vacker körsträcka som går längs dramatiska kuster med gyllene stränder, via spännande nationalparker och mysiga städer.

Tropiska stränder och avkoppling

Från Australien går resan vidare till Fijis tropiska stränder där skön avkoppling i skuggan från palmerna väntar. Du bor på en härlig resort som ligger i en vacker trädgård omgiven av palmer och med direkt tillgång till den kritvita sandstranden. Härifrån har du första parkett till helt fantastiska solnedgångar över havet.

Österländsk mystik och shopping

Resan avslutas med fantastisk shopping, spännande sevärdheter och massor av österländsk mystik i Hongkong.

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

0775-888 088

Dag för dag

Dag 1-2: Avresa Sverige

Avresa från Sverige med mellanlandning i Asien på väg till Australien.

Dag 3: Sydney

Du ankommer till Sydney och har resten av dagen att strosa runt och skaffa dig dina första intryck av staden. Gå förbi Operahuset och ta eventuellt en guidad tur, eller bara beundra den fantastiska utsikten över hamnen och Sydney Harbour Bridge. Botaniska trädgården ligger också bara runt hörnet härifrån och är väl värt ett besök.

Dag 4: Guidad dagstur runt Sydney

Dagen bjuder på en guidad tur i Sydney, där du kommer till de största sevärdheterna och får en utmärkt översikt över staden och dess omgivningar. Du kommer att passera det historiska området The Rocks och även få möjlighet att njuta av en fantastisk utsikt mot Operahuset och den ikoniska Harbour Bridge. Den populära stranden Bondi Beach står också på programmet, och här har du möjlighet att njuta av den fantastiska sandstranden och det azurblå havet innan turen går tillbaka mot centrum. Dagsturen kan med fördel kombineras med en exklusiv lunchkryssning.

Dag 5: Sydney

Du har idag hela dagen åt att utforska Sydney på egen hand. Om du behöver koppla av, kan du återvända till den populära stranden, Bondi Beach. Här hittar du många ur lokalbefolkningen som njuter av sol och bad eller surfar i vågorna. Det kan också rekommenderas att utmana dig genom att klättra upp till toppen av Sydney Harbour Bridge, 134 meter över marken. Väl uppe belönas du med en fantastisk utsikt över staden, hamnen och operahuset. Kvällen kan avslutas med en helikoptertur över Sydney, där du kan njuta av solnedgången över staden.

Dag 6-10: Sydney - Melbourne

Du hämtar upp din hyrbil och sedan väntar ett spännande kör-själv äventyr från Sydney till Melbourne. Längs vägen väntar fantastisk utsikt, spännande kuststäder och underbara omgivningar. Karga klippor, djupa floder, azurblå hav, gyllene sandstränder och ett rikt djurliv är bara några av de saker du kommer att uppleva på vägen. Efter fem dagars kör-själv semester kommer du till den pulserande staden Melbourne. Här väntar två dagar att utforska staden. 

Dag 11: Melbourne

Dagen är fri till att utforska Melbourne, en av Australiens mest dynamiska städer med ett rikt kulturliv. Promenera längs floden och njut av den fantastiska atmosfär som finns här. Här har du även fantastiska shoppingmöjligheter, och flera fina arkitektpärlor både från nutid och kolonialtid. Eller vad sägs om att ta en tur till den lilla ön Philip Island söder om Melbourne, där pingvinerr varje kväll går iland efter att ha tillbringat hela dagen till havs? Möjligheterna är många i Melbourne och det finns utan tvekan något för alla.

Dag 12: Melbourne - Fiji

Från Melbourne går resan vidare mot Fiji, ett tropiskt paradis där du bara kan slappna av och njuta av solen, vattnet och en unik miljö. Här hittar du vita sandstränder och höga vajande palmer under en blå, molnfri himmel. Även klimatet är perfekt med en relativt stabil medeltemperatur på 22 grader på vintern (maj-oktober) och strax över 30 grader på sommaren. Lyckligtvis är havet aldrig långt borta, om du behöver ett svalkande  dopp.

Dag 13-16: Fiji

Fiji består av mer än 300 öar, varav endast 106 är bebodda. Hela 87% av befolkningen bor på de två största öarna, Vanua Levu och Viti Levu, där den senare är den mest besökta. Du har fyra hela dagar i detta tropiska paradis där det finns gott om möjligheter till spännande upplevelser och utflykter. Du kan till exempel ta en båttur till Mamanucaöarna, utforska de fantastiska omgivningarna eller bara lata dig vid stranden eller poolen. Det finns en mängd saker att göra och upplevelser att få här och du kommer garanterat inte att bli uttråkad.

Dag 17: Fiji - Hongkong

De är dags att ta avsked av Fiji och åka vidare till Hongkong där nästföljande tre nätter tillbringas på ett centralt beläget hotell. Upplev denna myllrande moderna stad med klassika marknader blandat med modern design. Är du sugan på någon dagsutflykt, kanske en sightseeingtur? Prata med er resesäljare om råd!

Dag: 18-19

Hong Kong är en äkta asiatisk storstad där vackra, antika tempel gömmer sig mellan skyskraporna och lukten från gatukök fyller bakgatorna. Hong Kong ligger fantastiskt vackert mellan havet och de skogklädda bergen, varifrån du på kvällen har en spektakulär utsikt över stadens hav av ljus. Dagarna i Hong Kong är till ditt förfogande att utforska på egen hand. Shoppa i de tusentals butiker som finns här, hitta lugn i de traditionella templen, eller åk på en utflykt i och runt staden. Ett förslag är en tur till den tidigare portugisisk kolonin Macao som kan besökas med båt från Hong Kong. Naturligtvis kan vi hjälpa dig att boka utflykterna.

Dag 20: Avresa Honkong

Avresa från Hongkong med kursen inställd på Sverige

Dag 21: Ankomst Sverige

Du landar i Sverige igen efter ett oförglömligt äventyr!

Pris per person

Resperiod  Vid 2 vuxna   Vid 2 vuxna och 2 barn 
 Ord. säsong  fr. 39.300 kr  fr. 29.600 kr
 Högsäsong  fr. 45.500 kr  fr. 34.100 kr

 

Priset inkluderar:

 • Flygresa Sverige - Australien - Fiji - Hongkong - Sverige 
 • Flygskatter
 • 3 nätter på centralt hotell i Sydney
 • Guidad sightseeingtur i Sydney
 • 5 dagars bilhyra (mellanklass, sedantyp) från Sydney till Melbourne inkl. fria km, försäkring, vägbeskrivning och kartor till kör-själv turen längs kusten 
 • 1 natt vid Jervis Bay 
 • 1 natt i Batemans Bay
 • 1 natt i Gipsy Point 
 • 1 natt i Lakes Entrance
 • 2 nätter på centralt hotell i Melbourne
 • 5 nätter på Fiji på resort med frukost. Du bor i en charmerande bungalow precis vid vattnet med första parkett till Fijis berömda solnedgång. Det finns kajaker och snorklingsutrustning du kan låna
 • 3 nätter på centralt hotell i Hongkong
 • Full klimatkompensation – läs mer här!

 

Tillägg:

 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Visum till Australien 250kr per person

 

Säsonger
Slutet av november till mitten av mars räknas generellt som högsäsong. Därtill kommer även avresor under högtider.

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088 eller skriv till resor@myplanet.se