^

Sydney och Perth kombo

I detta härliga paket får ni uppleva Sydney med alla fantastiska sevärdheter, stränder och stordstadspuls samt Australiens mest missade pärla, Perth.

14 dagar från 14.300 kr
Pris per person vid 2 vuxna och 2 barn 
Pris per person för 2 vuxna från 18.600 kr
Priset inkluderar: flyg och övernattningar

Ni kan välja att börja resan med ett par dagar i Sydney - upplev stadens magiska känsla, vackra stränder, Sydney Operahouse, ta en dagstur till Blue Mountains eller bara shoppa loss på de olika shoppingstråken i staden. Sydney har något för alla.

Efter 5 nätter i Sydney flyger ni till Western Australia och en av Australiens härligaste städer, Perth. Stor men ändå liten ligger Perth vackert vid inloppet till Swan River. Här är tempot lågt och stränderna många. Välj att stanna i staden eller hyr en bil och kör söderut mot vackra stränder, vinområden i Margaret River eller längre söderut mot annorlunda karg natur. Med få turister och några av Australiens vackraste stränder erbjuder Western Australia en perfekt avslutning men också en klassisk australiensisk upplevelse.

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Avresa Sverige

Idag börjar resan från Sverige till Australien.

Dag 2: Asien

Mellanlandning i Asien på vägen. Här finns möjlighet att stanna ett par dagar om önskemål finns. MyPlanet hjälper gärna till att boka stopover i bland annat Dubai, Singapore, Bangkok eller Hongkong. 

Dag 3-7: Sydney

De första fem dagarna spenderar ni i Sydney. Ni bor på centralt beläget hotell i Sydney med gångavstånd till Darling Harbour, Sydney Operahouse, Harbour Bridge och Circular Quay med alla sina restauranger.

Passa på att gå på föreställning på Operahuset, ta färjan ut till Manly Beach, njut av en härlig middag på någon av de fantastiska restaurangerna runt Circular Quay eller besök Sydney Aquarium.

Dag 7-13: Perth

Efter fem härliga dagar i Sydney flyger ni västerut till underbara Perth och Western Australia. Här bor ni på centralt hotell i sex nätter.

Njut av Australiens kanske bästa klimat, bästa viner, finaste stränder och härligaste atmosfär i denna isolerade del av Australien.

Områden som Scarborough, Fremantle, Margaret River ligger bara kortare dagsetapper bort och erbjuder er upplevelser som är svåra att matcha.

Ta en dagstur till Rottnest Island för sol, bad och snorkling eller en vin- och middagskryssning på Swan River eller varför inte bara strosa runt i Perths mysiga stadsdelar.

Har ni lite extra dagar att spendera i Western Australia rekommenderar vi något av våra Kör-självpaket. Exempelvis kan ni hyra en bil och köra söder om Perth, ner mot Margret River och Albany. Här finns fantastiska vindistrikt och underbar natur. Mellan juni och oktober finns det goda möjligheter att se knölvalar utanför Albany.

Dag 13: Avresa från Perth

Idag är det dags att säga adjö till Perth och Australien och börja hemresan mot Sverige.

Dag 14: Ankomst till Sverige

Ankomst till Sverige. Vi hoppas att ni har många härliga minnen med er hem.

Karta

Pris per person

Resperiod Vid 2 vuxna Vid 2 vuxna och 2 barn
 Ord. säsong  fr. 18.600 kr  fr. 14.300 kr
 Högsäsong  fr. 23.200 kr  fr. 16.700 kr

 

Priset inkluderar:

  • Flyg Sverige - Australien t/r 
  • Inrikesflyg
  • Flygskatter 
  • 5 nätter på centralt hotell i Sydney
  • 6 nätter på centralt hotell i Perth
  • Full klimatkompensation – läs mer här!

Tillägg:

  • Avbeställningskydd
  • Reseförsäkring
  • Visum till Australien 250 kr

 

Säsonger
Början av november till mitten av mars räknas generellt som högsäsong för resor till Australien. Därtill kommer även avresor under högtider.

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088 eller skriv till resor@myplanet.se