^
 • Kangaroo Island Adventure

  Från 3.530 kr

Kangaroo Island Adventure

Sälarna solar sig på stranden, koalorna sitter högt uppe i eukalyptusträden, myrpiggsvinen är på jakt efter insekter och överallt är det kängurur och wallabies. Nej, det är inte en djurpark vi pratar om utan Kangaroo Island strax utanför Adelaide i södra Australien.

Kangaroo Island är Australiens svar på Galapagos och är ett perfekt resmål för att uppleva de inhemska djuren på nära håll. Ni reser i en mindre grupp på max 20 personer. Boendet är antingen i sovsal, dubbelrum eller familjerum (upp till 4 personer). Ni delar dusch och toalett med andra resenärer.

En tur till Kangaroo Island är ett måste när ni besöker södra Australien. Läs mer om denna spännande rundtur på Kangaroo Island i programmet nedan.

MyPlanet rekommenderar: 
Mot ett tillägg kan ni uppgradera och flyga ut till Kangaroo Island istället för buss och båt. Ni sparar mycket tid och får en extra kväll i Adelaide efter ert besök på Kangaroo Island.

 

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Program

Dag 1:

Ni hämtas på hotellet i Adelaide ca 06.30 på morgonen och tar er med buss och färja till Kangaroo Island. När ni ankommer till ön möts ni av den lokala guiden som ska köra er de kommande två dagarna. Turen startar med Rob´s Shearing innan ni åker vidare ut till Pennington Bay och Seal Bay där ni får möjlighet att komma nära sjölejonen. Vid Vivonne Bay Lodge finns tid till utflykt med kajak, mountainbike, vandring eller om ni bara känner för att vila och insupa den vackra miljön omkring er. På lodgen, där ni också övernattar, finns ett stort utbud av aktiviteter som tar er ut i den vackra natur som är på Kangaroo Island. Efter middagen finns möjlighet att se både kängurur, wallabies eller possums som blir extra aktiva i skymningen.

Dag 2:

Efter frukosten åker ni till Hanson Bay där det är fina chanser att se koalabjörnar i eukalyptusträden eller kängurur som betar på de öppna fälten. Resterande tid av förmiddagen tillbringas vid Flinders Chase National Park som består av häftiga klippformationer och en spektakulär kuststräcka. Efter lunch rullar turen vidare till den "hemliga" Stokes Bay där det är tid för en mindre vandring för att kika närmare på wallabies och inte minst den utsikten som er att dra efter andan. Eventuellt finns det tid att äta middag (på egen bekostnad) innan turen går tillbaka till Adelaide. Ni är framme vid ert hotell i Adelaide ca 23.30 på kvällan. Väljer ni istället att flyga är ni på plats lagom till en sen middag ca 19.00.

Pris per person

2 dagar från 3.530 kr

Priset inkluderar:

 • Tur till Kangaroo Island med buss och färja t/r
 • 1 natt i dubbelrum (delad dusch och toalett)
 • Guidning
 • Transport med buss på Kangaroo Island
 • Transfer från/till ditt hotell i Adelaide
 • 1 x frukost, 2 x lunch, 1 x BBQ-middag
 • Diverse inträden 
 • Guidad tur vid Seal Bay
 • Besök på bland annat: Rob's Sheep Sheering, Emu Ridge Eucalyptus Distillery, Hanson Bay Koala Walk, Flinders Chase National Park, Remarkable Rocks och Admirals Arch

OBS! Pris per person när två reser tillsammans.

Tillägg:

 • Flyg från Kangaroo Island till Adelaide ca 1400 kr per person (enkel resa).