^
  • Koalas & Kangaroos in the wild

    Från 1.850 kr

Koalas & Kangaroos in the wild

Man reser inte till Australien utan att vilja se kängurur och koalor. Men det finns olika sätt att uppleva dessa djur på. Under denna heldagstur får ni se djuren i deras naturliga miljö och med er har ni engagerade naturguider. Ni får även möjlighet att vara med och delta i deras forskningsprojekt. Vandra genom bushlandskapet och möt de vilda koalorna, och kom tillräckligt nära kängururna för att kunna fotografera. Under dagen hjälper ni koalaforskarna att samla in data. Turen går till You Yang National Park eller Brisbane Ranges National Park som båda ligger cirka en timme från Melbourne. Janine och Roger har spenderat många år att forska på koalan och dess utmaningar den möter. Genom deras forskning kan man nu identifiera en koala genom ett unikt 'fingeravtryck' som är deras nos, ingen är den andra lik.

I våra ögon detta en av de absolut bästa dagsturerna om man vill se koalor och kängurus i deras naturliga miljö. Inga klappar på huvudet och ingen matning utan här handlar allt om deras naturliga beteenden.

Donation till Koala Clancy Foundation:
På den här turen är du med och räddar koalor. I kostnaden för turen ingår en donation på tio dollar per passagerare till Koala Clancy Foundation som går till att plantera ett 'koalaträd' i ditt namn.

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Pris per person

Dagstur från 1.850 kr

Priset inkluderar:

  • Animal spotting med kunnig guide/forskare
  • Besök i Serendip Sanctuary eller Mt Rothwell Conservation Park
  • Besök i Brisbane Ranges National Park eller You Yangs National Park
  • Picknicklunch inklusive Billy Tea
  • Transport till och från Melbourne