^
  • Rev och regnskog

    Från 9.900 kr

Rev och regnskog

Upplev det bästa av Australiens natur och de färgsprakande korallerna på Stora Barriärrevet på denna resa genom norra Queensland. Du bor på noga utvalda lodger där du kommer nära naturen och den omkringliggande, frodiga regnskogen.Du åker dessutom på en heldagstur till det världskända Stora Barriärrevet, där du har möjlighet att utforska det fantastiska livet under vattenytan.

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Program

Dag 1: Ankomst till Kewarra Beach Resort & Spa

Vid en vit sandstrand med svajande palmer ligger lyxresorten Kewarra Beach Resort & Spa. Resorten bjuder på fina suiter med hög komfort som antingen har fantastisk havsutsikt eller utsikt mot den frodiga, gröna regnskogen. Använd resten av dagen åt att slappna av efter resan och skaffa dig ett första intryck av området.

Dag 2: Kewarra Beach Resort & Spa

Du har hela dagen till ditt förfogande för att utforska området. Promenera längs den kritvita sandstranden, ta ett dopp i resortens pool eller skäm bort dig själv med en behandling på spat. Möjligheterna är många till båd avkoppling aktiviteter av olika slag. 

Dag 3: Kewarra Beach Resort & Spa – Silky Oaks Lodge

Efter frukosten är det dags att ta farväl av Kewarra Beach Resort och bege dig mot en utav resans största höjdpunkter, nämligen Stora Barriärrevet. Det är världens största korallrev och du får på denna dagstur komma ut på det färgglada revet och uppleva det fantastiska livet under ytan. Du besöker upp till tre rev under dagen. Efter en oförglömlig dag på Barriärrevet blir du körd vidare till Silky Oaks Lodge, där ditt bagage redan väntar på dig. 

Dag 4: Silky Oaks Lodge

Den lyxiga lodgen Siky Oaks Lodge, ligger fantastiskt vackert i hjärtat av norra Queenslands tropiska omgivningar. Du har hela dagen till ditt förfogande i området. Utforska någon av de många vandringsleder som går runt lodgen, där du kommer nära Australiens unika natur. Det finns också möjlighet att ta en lugn kanottur, hyra en cykel eller bara koppla av vid lodgens pool. 

Dag 5: Avresa från Silky Oaks Lodge

Njut av de sista timmarna på Silky Oaks Lodge innan du åker tillbaka mot Cairns igen, efter fem dagar fyllda med oförglömliga upplevelser!

Pris per person

5 dagar från 9.900 kr

Priset inkluderar:

  • 2 nätter på Kewarra Beach Resort and Spa i Deluxe Pandanus Bungalow
  • 2 nätter på Silky Oaks Lodge i Garden Tree House
  • Frukost alla dagar
  • Dagstur på Stora Barriärrevet inkl. hyra av snorklingsutrustning, lunch buffe och kaffe/te
  • Transfer från/till flygplatsen