^
  • Se öknen vakna till liv

    Från 1.370 kr

Se öknen vakna till liv

Tidigt på morgonen innan solen stigit upp ger ni er iväg ut i den nattkyliga öknen. Det är en mindre grupp på max 16 personer vilket gör utflykten väldigt personlig. Er guide är väl hemmastadd i området och tar er till platser dit färre turister når. Utflykten fokuserar på natur och kultur i området.

Strax innan solen stiger upp anländer ni till en utkikspunkt som ligger långt bortom allt. Här är det helt privat och framför er breder den ändlösa öknen ut sig. Under tiden som ni njuter av dagens första solstrålar som sakta ger ljus över området tillagas en traditionell "bushman-breakfast" över öppen eld. Njut av en kopp te med Ayers Rock i bakgrunden medan er guide berättar mer om detta fascinerande och spektakulära område mitt i Australien.

Efter frukosten beger ni er vidare till Uluru Kata-Tjuta National Park Visitor Centre. Här fördjupar ni er i ursprungsbefolkningen aboriginerna och hur de har levt i området under historiens gång.

Innan turen avslutas åker ni till Mutitjulu Waterhole för att titta närmare på gamla klippmålningar. Området här har varit och är mycket spirituellt för det aboriginska folket. 

 

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Pris per person

Halvdagstur från 1.370 kr

Priset inkluderar:

  • Transport i 4WD
  • Soluppgång över Uluru från en privat utkiksplats
  • Frukost inkl. dryck
  • Guidad tur vid Uluru