^
  • Spicers Vineyards Estate Hunter Valley

Spicers Vineyards Estate Hunter Valley

Kontakta oss för pris

Spicers Retreats är fantastiska resorts och lodger på unika platser med fokus på det personliga. Unika lodger med makalös service, mat och upplevelser med dig som gäst i fokus.

Spicers Vineyards Estate ligger vackert mitt i vinområdet Hunter Valley, ca 2 timmar med bil eller privat transfer från Sydney. Denna 5-stjärniga lodge består av 12 lyxiga sviter alla med egen öppen spis, uteplats och fantastiskt vackert inredda. I restaurangen, Botanica, serveras mat från lokala odlare i absoluta toppklass och med egen vingård i området är du garanterad även fantastiska vinupplevelser. 

Utanför ditt fönster hoppar kängurur bland vinrankor och bushlandskap medan du kanske avnjuter en spa-behandling i hyllade SPA Anise. Spicers Vineyards Estate har mottagit flertalet priser som 'Australia's most romantic getaway'.

En vistelse på Spicers Vineyards Estate är verkligen en upplevelse utöver det vanliga. Vi rekommenderar minst 2 nätter för att kunna utforska Hunter Valleys vackra natur och vingårdar och självklart för att kunna njuta av denna pärla.

Minsta antal nätter: 2

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Pris per person

Kontakta oss för pris