^

Resor till Victoria

Upplev Victoria med sofistikerade Melbourne och spektakulära Great Ocean Road.

Boka något av våra färdiga reseförslag eller låt oss skräddarsy din drömresa. Ring 0775-888 088 eller gör en prisförfrågan här:

Skicka prisförfrågan

Upplevelsefylld kuststräcka 

Resor till Victoria med Melbourne och Great Ocean Road bjuder på en uppsjö av olika upplevelser. Kör längs dramatiska kuststräckan Great Ocean Road där havets vågor skapat fantastiska klippformationer. 

Pingvinparad och nationalparker

Upplev pingvinerna på Phillip Island i närheten av Melbourne när de kommer i land efter en dag i havet. Du kan också utforska den tempererade regnskogen i Great Otway National Park. Utöver den har Victoria en rad mindre kända nationalparker, t.ex. Grampians National Park som är ett av Australiens minst kända naturområden. 

Melbourne – spårvagnar och shopping

Det finns dock inte enbart natur. Melbourne är en sofistikerad storstad med ett rikt folkliv, fantastisk shopping och många spännande museer. Spårvagnar rullar fortfarande genom stadskärnan, och några har gjorts om till rullande restauranger. 

Vin i världsklass

Utanför Melbourne sträcker sig vinodlingar så långt ögat når, och här finns det möjlighet till vinprovning på några av Australiens bästa vingårdar i Yarra Valley. Historieintresserade kan också överväga att följa med veterantåget Puffing Billy, eller besöka guldgrävarstaden Sovereign Hill som ger en bra och underhållande inblick i Australiens nybyggardagar.

Vi har sålt resor till Australien sedan 1963 - vi gör det enkelt för dig!

Områden i Victoria