USA - fly 2_0

Avbeställningsskydd

Var steget före, få pengar tillbaka om något händer!

Tänk dig att du har bokat en härlig semester för hela familjen, med en mängd arrangemang och härliga upplevelser inbokade.
Så händer det som inte får hända. Innan avresa får ni inbrott i hemmet eller så blir någon i familjen akut sjuk och du måste
avboka resan som du har lagt mycket pengar på.

Har du tecknat Avbeställningsskydd är du steget före. Du behöver inte oroa dig för en ekonomisk förlust utan får pengar tillbaka om något plötsligt och oväntat händer som gör att du inte kan genomföra resan. Det spelar ingen roll om det är en sol- och badresa till Florida, naturresa till Nya Zeeland eller en resa till Australiens outback. Du kan försäkra både resa, boende och turer oavsett vart i världen du ska åka.

Avbeställningsskyddet omfattar också andra plötsliga och oväntade händelser som kan inträffa innan resan som gör att
du måste avboka. Det kan vara på grund av att:

• syftet med din resa blir förstört, t.ex. en stukad handled innan golfresan
• något händer i din bostad, t ex inbrott, vattenskada eller brand
• din bil går sönder på väg ut till flygplatsen
• du blir uppsagd från jobbet
• ditt husdjur blir akut sjukt och måste opereras.

Vad kan hända?

Golfresa till Florida
Karin och hennes tjejgäng hade bokat en golfresa till Florida. De hade sparat länge till resan och såg verkligen fram emot att få spela mycket golf och ha det trevligt tillsammans. Några dagar innan resan råkar en av väninnorna ut för en olycka och bryter handleden. De bestämmer sig för att avboka resan eftersom alla inte kunde åka med.
Ersättning
Som tur var hade de köpt Avbeställningsskydd gemensamt för hela golfresan. De fick tillbaka det försäkrade beloppet, eftersom syftet med deras planerade golfresa blev förstört. De bokade om hela resan till ett senare tillfälle.

Vattenskada i huset
Anders överraskade sin familj med en härlig weekendresa till New York. Dagen innan de ska åka är oturen framme och ett rör i källaren springer läck och vattenfyller hela källaren. De har inget annat val än att avboka resan eftersom de måste stanna hemma och ordna upp allt som vattenskadan har orsakat.
Ersättning
Eftersom Anders hade köpt Avbeställningsskydd för hela familjen fick de tillbaka det försäkrade beloppet. Familjen köpte
en ny resa och kunde åka till New York vid ett senare tillfälle.

Viktigt att veta
• Avbeställningsskyddet i betal- och kreditkort kan ha begränsningar för vilka som omfattas. Europeiska ERVs Avbeställningsskydd kan tecknas även om de som reser ihop inte är skrivna på samma adress.

Villkor
Läs produktfaktablad och villkor för försäkringen här. 

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.