0775-888 088 FÅ OFFERT
arizona usa topbanner 2.jpeg

Boka resan säkert

Boka din drömresa hos oss med öppet köp – tryggare, säkrare och mer flexibelt!

För att du ska känna dig extra trygg med att boka din kommande resa hos oss på MyPlanet, erbjuder vi tillsammans med våra leverantörer tillsvidare öppet köp och mer flexibla bokningsregler*:


Boka tryggt med MyPlanet

Dessutom får du alltid när du reser med MyPlanet:
 

• Personlig service
Vi fortsätter fokusera på det personliga samtalet och hög servicenivå. Våra kunniga resesäljare finns redo att guida dig genom allt från första planeringsfasen till när frågor uppstår utmed vägen både fram till avresa och efter.

• En skräddarsydd resa just för dig
Vad drömmer just du om? Kanske är det inte samma sak som de flesta andra. Inga problem! Vi skräddarsyr alla våra resor och lyssnar lyhört på vad det är som behövs för att skapa just din drömresa.

 Ta del av vår långa erfarenhet
Efter över 50 år i Danmark och 30 år i Sverige, vet vi vad man bör tänka på när man ska planera sin drömresa. Detta tar vi med oss in i samtalet med dig. 

• Tips och idéer från någon som varit där
Vi har rest till våra destinationer många gånger om och besökt såväl kända sevärdheter som små unika platser få turister normalt känner till. Dessa små smultronställen delar vi naturligtvis med oss av till dig!

 Hjälp dygnet runt på resan
Vår nödtelefon gör att vi finns tillgängliga 24 tim om dygnet ifall oturen skulle vara framme när du är ute och reser.

• Full klimatkompensation på din resa
Vi tycker det är självklart att inte blunda för resandets påverkan på miljön och inkluderar därför full klimatkompensation på din resa. 

 

* Se tillägg under ’Resenärens rätt till ändring och avbeställning’ i våra Resevillkor