Bränderna i Australien

Att delar av Australien härjats av svåra bränder den senaste tiden har inte undgått någon. Efter att ha förmedlat resor till Australien i över 30 år känner vi på MyPlanet enormt starkt för detta fantastiska land och det är hjärtskärande att se hur både djur och människor har drabbats. Liksom alla andra önskar vi innerligt att situationen snarast förbättras och att australiensarna därefter ges bästa tänkbara möjlighet att återskapa det som återskapas kan.

Kanske frågar du dig om man ens kan besöka Australien just nu? Frågan är utan tvekan befogad, men svaret är absolut ja, då Australien är ett otroligt stort land. Det är många och stora områden som inte alls är berörda av bränderna och som det går fint att resa till. Om du funderar på att resa till Australien och känner dig osäker på vilka områden som är bäst att åka till eller bör undvikas just nu – ring till oss! Vi håller oss ständigt uppdaterade om läget och berättar gärna mer om vad du kan se och uppleva precis som tidigare samt hur du bäst lägger upp din rutt för att fortfarande få en fantastisk resa Down Under. Du kan också läsa mer om läget på följande länk: https://www.australia.com/en/travel-alerts.html

Skulle du ändå känna att du hellre avvaktar med Australien-drömmarna men har kvar längtan att komma ut i världen, då kan vi tipsa om våra andra härliga destinationer. Vackra Nya Zeeland med glaciärer, nationalparker och fjordar, prisvärda Sydafrika med safari och goda viner eller kanske Hawaii med stränder och spännande kultur?

 

Ring oss, vi ser fram emot att prata med dig och få svara på dina frågor.

0775-888088

 

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.