^
  • cruise america t17 trcukcamper camping i skov usa autocamper motorhome
    Husbilsdag hos MyPlanet!

  • Husbilsdag hos MyPlanet!

Husbilsdag hos MyPlanet!

Ta chansen att onsdagen den 10 oktober komma och sätta dig bakom ratten på en äkta Cruise America/Canada husbil! 
Kl. 14-19 kommer vi ha en husbil av modell C25 (se bilden) med plats för 5 personer parkerad utanför vårt kontor i Göteborg, där du får chans att både känna på känslan att sitta i förarsätet samt hur det fungerar med förvaring, köksutrustning med mera. Våra duktiga säljare kommer att finns på plats för att guida dig genom både husbil och passande upplägg av resrutt, för att få med just det du önskar uppleva på din resa med husbil i USA eller Kanada.

Föredrag

För att inspirera och ge dig mer information om hur det är att resa med husbil i USA och Kanada kommer vi att hålla ett föredrag två gånger under dagen. Där kommer vår duktiga säljare Fredrik som själv rest med husbil berätta om vad du ska tänka på och vad som är det allra bästa med att semestra i just husbil. 

Tid: 15.00 & 17.30 - FULLBOKAT
Max antal: 15 platser/föredrag
Adress: Kastellgatan 17

Anmälan krävs och det gör du senast 1 oktober på 0775-888 088 eller via mail med namn och telefonnummer samt vilket föredrag du vill komma på, till resor@myplanet.se

Vi bjuder på kaffe och bulle och självklart kommer vi att ha ett extra husbilserbjudande för dig som besöker oss denna dag.

Varmt välkommen!

 

Läs mer om våra erbjudanden som gäller husbilshyra i USA och Kanada just nu.

Vilken husbilstyp är du? Läs mer här om hur du vet hur du ska tänka när du väljer sort och modell.