^
  • Höstyra - få rabatt på din Sydafrikaresa!

Höstyra - få rabatt på din Sydafrikaresa!

Hösten är här, sommaren känns långt borta och vi drömmer om resor som ingen annan tid på året. Nu vill vi ge dig den där lilla knuffen att inte bara drömma utan att ta chansen att förverkliga den där resan du så gärna vill göra. Vi ger dig därför just nu 1000 kr i rabatt per person vid bokning av resa till Sydafrika senast den 29 november 2019.

Ring oss idag på 0775 - 888 088 eller skicka en prisförfrågan här så hjälper vi dig med din drömresa till Sydafrika!
 

Varför ska jag boka min resa till Sydafrika nu?

Safari, vinprovning och vackra stränder - en resa till Sydafrika går att fylla med upplevelser av alla de slag. Vi hjälper dig att planera och anpassa resan helt utifrån dina önskemål och beroende på om ni reser som familj, par eller vänner. Sydafrika är en populär destination och de bästa och mest prisvärda safarilodgerna blir ofta uppbokade långt i förväg. Oavsett när du ska resa är det därför bra att vara ute i god tid för att säkra den kanske absolut viktigaste upplevelsen på resan.  

Villkor:

  • Gäller nybokningar gjorda 15 okt - 29 nov 2019
  • Gäller vid köp av samtliga färdiga reseförslag, eller skräddarsydda arrangemang med minimum 8 nätter på plats i Sydafrika/Zimbabwe/Botswana/Mauritius bokade via MyPlanet i kombination med flygresan
  • Avresa senast 30 sept 2020
  • Rabatten är 1000 kr per vuxen och 500 kr per barn (2-11 år)

Reseförslag

Reseförslag