^
  • MyPlanet Sweden 30 år

  • MyPlanet Sweden 30 år

  • MyPlanet Sweden 30 år

  • MyPlanet Sweden 30 år

  • MyPlanet Sweden 30 år

MyPlanet Sweden 30 år

2019 är ett viktigt år för oss på MyPlanet då vi firar hela 30 år i Sverige! Året var 1989 när MyPlanet tog sig över sundet från Danmark och slog upp dörrarna till kontoret i Göteborg för att bli Sveriges första renodlade Australien – och Nya Zeelandspecialist. Kort därefter adderades länderna USA och Kanada och 2012 också Sydafrika. Med enbart ett fåtal destinationer har vi kunnat specialisera oss genom att besöka våra länder ofta och på så vis hålla oss uppdaterade. Vi tror nämligen att de bästa tipsen fås av någon med personlig erfarenhet. Någon som besökt platsen och upplevt allt från de mest kända sevärdheterna, till de små smultronställen få turister hittar till. Och under de senaste 30 åren har vi delat med oss av våra erfarenheter och tips till tusentals kunder som besökt våra spännande destinationer. 
 

 När vi nu fyller 30 år vill vi naturligtvis fira detta med dig som kund genom olika erbjudanden under året! Kvartalsvis med början januari-mars kommer det/de fantastiska erbjudandena du har chans att ta del av presenteras här på hemsidan. 
Varje nytt erbjudande avslöjas sedan den förste i första månaden i det nya kvartalet (1 april, 1 juli, 1 okt).

 

 

Erbjudande kvartal 1 (januari – mars):  

Boka resan till USA eller Kanada och vinn tillbaka din flygbiljett

När du bokar din resa till USA eller Kanada innan sista mars är du med i utlottningen om att bli den lycklige som får hela din flygbiljett återbetalad. 

Gäller vid:
•    Bokning av paketresor i ekonomiklass
•    Paketresor (färdiga reseförslag eller skräddarsydda) bokade 2 januari - 31 mars
•    Resor med avresa 1 april – 31 dec 2019

Vinnaren kommer att meddelas 2 april 2019. 

Boka en resa till Australien och få en utflykt på köpet

Välj mellan två utav våra mest populära dagsturer till antingen Stora Barriärrevet eller Blue Mountains. Gäller vid bokning senast 30 mars. Läs mer om erbjudandet här.

Reseförslag

Reseförslag