Singapore Airlines A350.jpg

Res med Singapore Airlines till Nya Zeeland

När det kommer till komfort, service och bra förbindelser till Asien och Nya Zeeland spelar Singapore Airlines i högsta ligan.

STBSingapore Airlines

Flygrutterna vidare till Australien och Nya Zeeland är särskilt populära bland svenska resenärer, vilket delvis beror på att du också kan välja att göra stopp på vägen i en av Asiens mest spännande storstäder, Singapore. På så vis bryter du upp resan och får ännu fler spännande upplevelser med dig hem. Läs mer om Singapore Airlines - klicka här.

Upplevelser i Singapore

Få en överblick över staden på en båttur längs floden som rinner genom Singapore samt besök stadens spännande etniska kvarter med små butiker och foodtrucks. Du kan också besöka nöjesområdet Sentosa, ta en tur i pariserhjulet Singapore Flyer eller kasta dig ut i labyrinten av gigantiska köpcentrum. Läs mer om shopping i Singapore - klicka här. Njut av utsikten över Singapores vackra skyline från Esplanade som inte ligger långt från både Gardens by the Bay och stadens kännetecken, statyn The Merlion föreställande en fisk med lejonhuvud. När hungern kommer krypande finns alltid en god måltid nära till hands. På stadens otaliga restauranger och gatukök serveras läckerheter från hela världen och kvaliteten är mycket hög. Läs mer om den goda maten i Singapore - klicka här.

Därför skall du välja att resa med MyPlanet

  • Du får personlig service från en kunnig resesäljare
  • Du kan ringa dygnet runt om olyckan är framme
  • Du får ta del av vår stora unika kunskap om Nya Zeeland
  • Tillsammans skapar vi din drömresa
  • Vi klimatkompenserar hela din resa för en hållbar framtid

Vi skräddarsyr resan åt dig

Ring oss på 0313-011 836  eller skicka ett meddelande när du vill ha hjälp av en resesäljare som har varit där själv så anpassar vi resans längd, resväg  och upplevelser till dina önskemål.

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Notera att alla reseförslag kan skräddarsys enligt dina önskemål.

Boka tryggt med MyPlanet

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Expertis

Vi har skräddarsytt resor i över 50 år. Med erfarenhet kommer kunskap som vi delar med oss av till dig vid planeringen.

2.png

Kunskap om resmålet

Vi erbjuder endast resor till platser vi vet är säkra och som UD inte avråder från att resa till.

3.png

Trygga samarbeten

Vi ser till att våra partners har din säkerhet och hälsa som högsta prioritet.

4.png

Privata alternativ

Vi hjälper dig att hitta boende och upplevelser med möjlighet till att hålla avstånd.

5.png

Hälsa & Säkerhet

Alla våra partners har accepterat vår policy kring hälsa och säkerhet.

Artiklar & inspiration

Singapore - Marina Bay Sands - STB.jpg

Singapore - en modern stad med själ

Singapore är en riktig världsstad med futuristiska skyskrapor, shopping i världsklass och fantastisk gastronomi. Staden har dock en annan och betydligt mer traditionell sida.

Singapore är en riktig världsstad med futuristiska skyskrapor, shopping i världsklass och fantastisk gastronomi. Staden...

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.