Singapore Airlines A350.jpg

Res med Singapore Airlines till Nya Zeeland

När det kommer till komfort, service och bra förbindelser till Asien och Nya Zeeland spelar Singapore Airlines i högsta ligan.

STBSingapore Airlines

Flygrutterna vidare till Australien och Nya Zeeland är särskilt populära bland svenska resenärer, vilket delvis beror på att du också kan välja att göra stopp på vägen i en av Asiens mest spännande storstäder, Singapore. På så vis bryter du upp resan och får ännu fler spännande upplevelser med dig hem. Läs mer om Singapore Airlines - klicka här.

Upplevelser i Singapore

Få en överblick över staden på en båttur längs floden som rinner genom Singapore samt besök stadens spännande etniska kvarter med små butiker och foodtrucks. Du kan också besöka nöjesområdet Sentosa, ta en tur i pariserhjulet Singapore Flyer eller kasta dig ut i labyrinten av gigantiska köpcentrum. Läs mer om shopping i Singapore - klicka här. Njut av utsikten över Singapores vackra skyline från Esplanade som inte ligger långt från både Gardens by the Bay och stadens kännetecken, statyn The Merlion föreställande en fisk med lejonhuvud. När hungern kommer krypande finns alltid en god måltid nära till hands. På stadens otaliga restauranger och gatukök serveras läckerheter från hela världen och kvaliteten är mycket hög. Läs mer om den goda maten i Singapore - klicka här.

Därför skall du välja att resa med MyPlanet

  • Du får personlig service från en kunnig resesäljare
  • Du kan ringa dygnet runt om olyckan är framme
  • Du får ta del av vår stora unika kunskap om Nya Zeeland
  • Tillsammans skapar vi din drömresa
  • Vi klimatkompenserar hela din resa för en hållbar framtid

Vi skräddarsyr resan åt dig

Ring oss på 0313-011 836  eller skicka ett meddelande när du vill ha hjälp av en resesäljare som har varit där själv så anpassar vi resans längd, resväg  och upplevelser till dina önskemål.

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Notera att alla reseförslag kan skräddarsys enligt dina önskemål.

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Artiklar & inspiration

Singapore - Marina Bay Sands - STB.jpg

Singapore - en modern stad med själ

Singapore är en riktig världsstad med futuristiska skyskrapor, shopping i världsklass och fantastisk gastronomi. Staden har dock en annan och betydligt mer traditionell sida.

Singapore är en riktig världsstad med futuristiska skyskrapor, shopping i världsklass och fantastisk gastronomi. Staden...

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.