^
  • Reseföredrag om Australien hos MyPlanet!

Reseföredrag om Australien hos MyPlanet!

Australien är ett gigantiskt land fyllt av unika upplevelser du inte hittar någon annanstans i världen. För många är det också det ultimata drömresmålet som man önskar att få besöka i alla fall en gång i livet.

Jonas på MyPlanet har varit i landets alla hörn och ger dig tips om vackra barriärrevsöar, vinområden i både väst och syd, vilka guldkorn du inte får missa i Sydney och mycket, mycket mer. Vi bjuder på fika och du som kommer får även ett erbjudande på en kommande Australien-resa. 

Datum: 20 februari
Tid: 18-19
Max antal: 15 platser
Adress: Kastellgatan 17, Göteborg

Resefördraget är kostnadsfritt men anmälan krävs. Det gör du på 0775-888 088 eller via mail  till resor@myplanet.se och uppger namn, telefonnummer och antal personer som vill komma. Då vi endast har 15 platser är ett tips att boka in dig snabbt. Meddela oss också så snart du kan ifall du får förhinder. 

Några dagar efter föredraget kommer du att mottaga ett uppföljande mail med relevant information. Vi ger inte ut dina uppgifter till någon tredje part. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Varmt välkommen!