^
  • Reseföredrag om Sydafrika hos MyPlanet!

Reseföredrag om Sydafrika hos MyPlanet!

Sydafrika klättar högre och högre upp på lisan över svenskars favoritresmål...och vi som har varit där förstår varför! Förutom den självklara safarin med lejon, elefanter och de andra djuren i The Big 5, finns det så mycket mer att uppleva. Vackra Kapstaden, världsberömda vinområden, intressant historia och kultur, gyllene stränder och hajdykning. Ja, du hittar det mesta här och prisnivån gör att du får mycket för pengarna och kan njuta av allt härligt som detta spännande land har att erbjuda. 

Våra Sydafrika-specialister Emelie och Fredrik har tillsammans besökt landet ett flertal gånger. De ger dig värdefull information, inspiration samt sina bästa tips för en lyckad resa. Vi bjuder på fika och du som kommer får även ett erbjudande på en kommande Sydafrika-resa. 

Datum: 13 mars - nytt datum!
Tid: 18-19
Max antal: 15 platser
Adress: Kastellgatan 17, Göteborg

Resefördraget är kostnadsfritt men anmälan krävs. Det gör du på 0775-888 088 eller via mail  till resor@myplanet.se och uppger namn, telefonnummer och antal personer som vill komma. Då vi endast har 15 platser är ett tips att boka in dig snabbt. Meddela oss också så snart du kan ifall du får förhinder. 

Några dagar efter föredraget kommer du att mottaga ett uppföljande mail med relevant information. Vi ger inte ut dina uppgifter till någon tredje part. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Varmt välkommen!