^
  • Reseföredrag om USA hos MyPlanet!

Reseföredrag om USA hos MyPlanet!

En resa till västra USA kan innehålla mäktig natur, sol och bad, vinområden, storstäder, kultur med mera, med mera...här finns allt! Frågan är bara vad man ska välja och hur man bäst lägger upp resan för att uppleva så mycket som möjligt, men i ett tempo som också ger tid för avkoplling och att bara smälta alla intryck.

Vår USA-specialist Annika har bott i Arizona med sin familj i sju år och därav rest runt mycket i hela USA. Men det är främst de västra delarna av detta väldiga land som ligger henne varmt om hjärtat, och under kvällen kommer hon att ta dig med på en informationsrik och inspirerande resa genom raviner, nationalparker och spännande städer. Vi bjuder på fika och självklart får du ett erbjudande på en kommande USA-resa.

Datum: 4 februari
Tid: 18-19
Max antal: 15 platser
Adress: Kastellgatan 17, Göteborg

Resefördraget är kostnadsfritt men anmälan krävs. Det gör du på 0775-888 088 eller via mail  till resor@myplanet.se och uppger namn, telefonnummer och antal personer som vill komma. Då vi endast har 15 platser är ett tips att boka in dig snabbt. Meddela oss också så snart du kan ifall du får förhinder. 

Några dagar efter föredraget kommer du att mottaga ett uppföljande mail med relevant information. Vi ger inte ut dina uppgifter till någon tredje part. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Varmt välkommen!