^
  • Skidhyra Whistler

    Från 1.250 kr

Skidhyra Whistler

Flygbolagen tar gärna en extra avgift på mellan 600-1000kr per väg för skidutrustning. I många fall kan vi erbjuda skidpaket som understider den kostnaden och ni slipper släpa på skidorna. Packa bara med pjäxor om ni önskar det. I Whistler finns flera typer av skidpaket för matcha alla nivåer av skidåkare. Alla paket är så kallad multi-hyra vilket innebär att ni kan byta modeller, inom den valda kategorin, hur mycket ni vill under er vistelse i Whistler. Bokar ni skidor på förhand garanterar vi samma eller lägre pris än vad ni kan få på plats, samt att allt står klart i närmsta shop när ni anländer.

I Whistler finns 3 typer av skidpaket, SPORT, PERFORMANCE och DEMO, där Performance är för er som är duktiga eller vana skidåkare medan Sport vänder sig till er som vill ha en mjukare och mer lättåkt skida. DEMO väljer du om du är en avancerad skidåkare och vill ha den absolut bästa och senaste utrustningen som finns tillgänglig. Kom ihåg att när du hyr skidor i Whistler så ingår inte hjälm, detta måste du hyra på plats till en mindre kostnad om du inte tar med egen över Atlanten.

Du kan även välja att hyra endast skidor och stavar men kan då inte byta utrustning under hyrperioden. Vi rekoomenderar därför att hyra hela paketet hemifrån.

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Pris per person

Hyrlängd  Sport           Performance          
6 dagar  fr. 1.250 kr   fr. 1.550 kr
10 dagar  fr. 1.700 kr  fr. 1.990 kr 
14 dagar  fr. 2.180 kr  fr. 2.280 kr 
 

Priset inkluderar:

  • Skidor
  • Stavar
  • ​Pjäxor