Resa Maldiverna Kuredu Resort

Resa Maldiverna Kuredu Resort

Härliga ön Kuredu Island Resort & Spa är ett perfekt val för dig som vill ha mindre barn med till Maldiverna. Lata dagar på den fantastiska stranden och fint husrev för snorkling.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

9 dagar från 26.300 kr

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Kuredu Resort & Spa, Maldiverna, ligger i Lhaviyani-atollen, ca 35 minuters flygtid med sjöflygplan från Ibrahim Nasir International Airport. Njut av villor med eget halmtak som har färgglada möbler och alla moderna bekvämligheter inklusive WiFi. Varva ner med en kopp kaffe i sittgruppen på rummet. Luta dig tillbaka på solstolarna på din veranda med utsikt över den frodiga trädgården. Känn den varma havsbrisen när du slappnar av i gungan eller solstolen på den avskilda vita sandstranden, bara en kort promenad från din villa. Inte undra på att Kuredu island är populär bland skandinaver. Här finns allt för par och familjer.

Skäm bort dig med en lugnande kroppsbehandling på spaet. Föryngra dig själv med några varv i den vackra infinitypoolen som vetter mot stranden och smutta på en Margarita från poolbaren när du kopplar av på solstolarna. På kvällarna kan du smutta på coola cocktails på någon av de sju barerna och glöm inte att smyga in i vinkällaren för att smaka på fina viner. Vid måltiderna, gå över till någon av de sju restaurangerna för att njuta av asiatiska, europeiska eller medelhavsrätter.

Kuredu huserar också ett härligt husrev som bjuder in till fantastiska upplevelser, direkt från den kritvita sandstranden. Kuredu Resort är ett perfekt val för familjer med barn eller par som vill njuta av Maldivernas lugn.

Dag för dag

Härliga resorten Kuredu Resort & Spa är ett perfekt val för dig som aldrig tidigare varit på Maldiverna. Lata dagar på den fantastiska stranden och fint husrev för snorkling.

Dag 1: Avresa Skandinavien

Avresa från Skandinavien mot Malé.

Dag 2-9: Maldiverna

Vid ankomst till Malé möts du av hotellets representant som hjälper dig till ditt sjöflygplan som skall ta dig till din ö.

Kuredu Resort & Spa, Maldiverna, ligger i Lhaviyani-atollen, ca 35 minuters flygtid med sjöflygplan från Ibrahim Nasir International Airport. Njut av villor med eget halmtak som har färgglada möbler och alla moderna bekvämligheter inklusive WiFi. Varva ner med en kopp kaffe i sittgruppen på rummet. Luta dig tillbaka på solstolarna på din veranda med utsikt över den frodiga trädgården. Känn den varma havsbrisen när du slappnar av i gungan eller solstolen på den avskilda vita sandstranden, bara en kort promenad från din villa.

Dag 9: Avresa Maldiverna

Dags att lämna Maldiverna för denna gång.

Se alla dagar

Prisexempel

9 dagar från 26.300 kr

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png