^
  • MyPlanet - expert på resor sedan 1963

MyPlanet - expert på resor sedan 1963

MyPlanet är Skandinaviens äldsta och ledande destinationsexpert på resor till Australien, Nya Zeeland, Kanada, USA & Sydafrika. MyPlanet har sedan 1963 hjälpt fler än 85 000 resenärer med att uppfylla drömresan, i Sverige har vi hjälpt kunder ut i världen sedan 1989 vilket betyder att vi under 2019 fyller 30 år. Tillsammans med MyPlanet International A/S har vi 50 års reseplanerande, vilket vi är mycket stolta över. Vi skräddarsyr varje resa med stort engagemang och kunskap för att du som resenär skall få ut maximalt av din semester. Vi tar hand om all planering där vi utgår från dina önskemål, budget och drömmar. Vi har ett fantastiskt nätverk av hotell, flyg, husbil och hyrbilsleverantörer med specialavtal för absolut bästa pris. När du planerar resan hos oss är du i centrum och dina upplevelser.

Vi säljer inga resor 'på nätet', vi inspirerar och informerar istället om vilka möjligheter du som kund har och har hellre ett personligt möte, antingen i butik eller över telefon. Kom gärna in, sitt ner och få en kopp kaffe när vi går igenom dina önskemål.

Personligt & professionellt
Alla resesäljare har personlig erfarenhet av varje resmål och nära kontakt med våra utvalda hotell, turoperatörer och flygbolag. Skräddarsydda arrangemang där vi hittar bästa resvägen till din destination. Bekvämast eller mest prisvärt. Du väljer själv! Ett led i att alltid vara den ledande experten är våra årliga studieresor där alla säljare besöker våra länder i jobbet för att maximera sin kunskap. Hos oss är du garanterad förstahandsinformation

Skräddarsytt
Alla resor på hemsidan är förslag på hur en resa kan upplevas. Alla paket kan förlängas och skräddarsys efter eget önskemål, det finns inga gränser för er upplevelse.

Utvalda produkter
Våra produkter kan bara köpas direkt hos MyPlanet vilket gör att vi utan mellanhänder kan förmedla prisvärda produkter med hög kvalitet. Tillsammans med er tar vi fram de produkter, upplevelser och äventyr som ni vill göra oavsett plånbok. 

Vad tycker våra kunder?
Vi finns på oberoende betygssidan Trustpilot där du kan läsa vad kunder som redan rest med oss tycker om sin upplevelse före, under och efter resan. 

Del av Travelopia
MyPlanet har sitt ursprung i Benns Rejser som startades 1963 i Holstebro i Danmark. Sex år senare, 1969, började Benns Rejser att samarbeta med The Scandinavian Australian New Zealand Friendship Society och 1985 med Scandinavian Canadian American Friendship Society. Detta samarbete avslutades av MyPlanet 2007. I Sverige startades verksamheten 1989 och idag har MyPlanet kontor i Göteborg, Århus och Köpenhamn (www.myplanet.dk). Vi är totalt ca 80 anställda fördelat på de tre kontoren. 

MyPlanet är numer en del av Travelopia som är världens största samling av specialiserade researrangörer. Med över 50 arrangörer världen över har MyPlanet goda möjligheter till bra samarbeten som ger dig som kund stort mervärde. Vi arbetar bland annat nära USA-specialisten American Holidays och Australien-experten Austravel.

Här hittar du oss:

Göteborg: 
MyPlanet Sweden
Kastellgatan 17
413 07 Göteborg

RESEBYRÅFÖRENINGEN
MyPlanet är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) som är en branschorganisation för resebyråer och researrangörer. 
Läs mer här