NY-Australien-kangaroos_0

Australiens Kangaroo Island - online 18/5

Följ med på en digital resa till kängurur och koalor på Australiens unika Kangaroo Island!

Datum: 18 maj (tisdag)
Tid: 20.00-21.00
Plats: online - på engelska

ANMÄL DIG HÄR

Välkommen på ett föredrag live från Kangaroo Island i Australien! Följ med oss down under på en oförglömlig kväll bland kängurur och koalor, märkliga klippformationer och eukalyptus odlingar.

För många av våra Australien-resenärer har Kangaroo Island varit den absoluta höjdpunkten på resan...och vi är inte förvånade! Denna vackra ö med sin unika natur och fantastiska djurliv är något vi rekommenderar alla att ta med i sin resplan om möjligt. 

Efter över 50 år som Australien expert har vi etablerat värdefulla kontakter med våra leverantörer på plats och idag har vi bjudit in Craig Wickham från Exceptional Kangaroo Island för att berätta allt som finns att veta om om hans älskade Kangaroo Island. Craig är en välkänd profil på ön och kommer att berätta för er om allt  från vad man kan uppleva varför man ska besöka Kangaroo Island och vilket klimat det är, till hållbarhet och självklart om djurlivet!

Föredraget hålls online via Zoom och är kostnadsfritt. Vid anmälan skickas ett bekräftelsemail till dig med bifogad länk att ansluta via.

Varmt välkomna med er anmälan! 

 

Om vår föredragshållare:

Craig Wickham är ägare och VD för Exceptional Kangaroo Island, en familjeägd researrangör som erbjuder guidade turer på Kangaroo Island. Craig växte upp på ön i en entreprenörsfamilj med engagemang i en rad turismprojekt. Han studerade till viltvårdare och arbetade för South Australian National Parks and Wildlife Service innan han startade eget. Han har varit delaktig i en mängd olika samhälls - och branschprojekt för lokala myndigheter inom regional utveckling samt planering och turismutveckling. Han guidar inte så mycket i dessa dagar - även om han är back-up för guideteamet när det är mycket att göra.


 

 

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.