New Zealand Golf 4_0

Golfäventyr i Nya Zeeland

En resa utöver det vanliga till Nya Zeeland späckad med fantastiska golfupplevelser och boende på Nya Zeelands bästa golfhotell.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv. 

25 dagar från 79.900 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Golfäventyr i Nya Zeeland är den optimala resan för dig som älskar golf. På denna resa kombinerar du golf i världsklass med vacker natur och upplevelser. Du gör en kör-själv-tur från norr till söder och bor på lyxiga golfresorts längst vägen. I resan ingår allt boende, bilhyra med GPS, green fees, hyra av golfklubbor och golfbil. Det går självklart bra att lägga på fler utflykter utifrån dina önskemål samt förlänga resan på de platser du önskar stanna lite längre på. Läs mer i dag-för dag programmet om alla oförglömliga upplevelser du får på denna fantastiska golfresa till Nya Zeeland! 

Höjdpunkter på resan

AdobeStock_94431259.jpeg
Klimatkompenserade resor

Långflygningar utomlands är utan tvekan den största koldioxidboven när det gäller semesterresor. Men lokala transporter på plats måste också läggas till den totala förbrukningen. Som exempel uppgår den genomsnittliga CO2-förbrukningen per resenär på våra USA-resor till 4 ton. En resenär till Australien däremot har ett genomsnitt på så mycket som 7 ton. Vi arbetar med ett genomsnitt på resor till samtliga våra resmål USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika, och snittet ligger då på 5 ton CO2 per person. Som jämförelse bidrar en svensk i genomsnitt med utsläpp på 11 ton CO2 under ett helt år (South Pole, 2018). Med andra ord utgör långa utlandsresor en stor del av många svenskars totala koldioxidutsläpp.

På MyPlanet vill vi inte sluta att hjälpa människor ut i världen för att upptäcka nya platser och kulturer. Men vi kan se till att dessa resors CO2-utsläpp kompenseras i form av bidrag till projekt som på olika sätt bidrar positivt till miljön. Det kan exempelvis vara genom att skydda skogsområden och plantera träd som omvandlar CO2 till syre. När vi köper kompensation på uppdrag av alla våra kunder samt oss själva kan vi få den till ett lägre pris än om du skulle köpa ersättningen själv.

Så reser du ansvarsfullt

När du reser med MyPlanet klimatkompenserar du alltså för CO2-förbrukningen på resan genom att bidra till projektet "Jacundá REDD+" i Amazonas. Alla pengar går oavkortat till projektet och MyPlanet tjänar naturligtvis inte något på detta. 70-80% av beloppet går direkt till projektet och resterande 20-30% till administration och registreringskostnader för certifiering. Utbetalning till "Jacundá REDD+" görs vid tid för din avresa.

Vi har beräknat att den genomsnittliga CO2-förbrukningen inkl. RFI* på resor till våra fem destinationer är 5 ton CO2 per person. Tillsammans med MyPlanet Danmark kommer våra kunders och vår egen kompensation att bevara en yta av regnskogen motsvarande 3.865 fotbollsplaner om året! 

*Radiative Forcing Index = extra utsläpp som görs vid flygningar på hög höjd 

Vi stödjer bevarandet av regnskogen i Amazonas

Det finns många bra CO2-projekt, men effekten ökar helt enkelt genom att vi väljer att fokusera på ett projekt. När du reser med MyPlanet kompenserar du därför för dina CO2-utsläpp i samband med resan genom att stödja projektet "Jacundá REDD+" i Amazonas i Brasilien. Detta görs genom South Pole (www.southpole.com), en organisation som genomför en mängd olika hållbarhetsprojekt världen över.

Projektet äger rum i den brasilianska delstaten Rondônia, som ligger i Amazonas. Platsen är rik på biologisk mångfald och är hem åt en mängd olika djur - och växtarter. Stora delar av regnskogen i området är dock i fara då bönder i årtionden har skövlat skogen för att göra plats för sitt jordbruk. Dessutom har både levnadsvillkor och ekonomi varit dåliga under många år och flera lokalsamhällen är mycket sårbara. Projektet Jacundá REDD+ gör det möjligt för lokalbefolkningen att få en inkomst genom att bygga upp en försörjningskedja för lokala produkter som inte är relaterade till timmer. Det kan exempelvis vara gummi, acai och paranötter. Projektets mål är dessutom att skydda 35.000 hektar regnskog från avverkning, samt att plantera ytterligare 95.000 hektar skyddad skog. Man håller också workshops för områdets kvinnor och unga, där fokus är hälsa, biologisk mångfald och ledarskap. Dessa befolkningsgrupper är generellt sett väldigt utsatta och på detta vis hoppas man kunna rusta dem bättre för framtiden.

Projektet arbetar alltså även med social hållbarhet, men framförallt så bidrar det till en minskning av CO2-utsläppen på 140.290 ton per år. Av detta står MyPlanet för så mycket som en fjärdedel.

Vill du veta mer om projektet kan du läsa det här. 

Exempel på CO2-utsläpp

Här kan du se några exempel på hur mycket CO2-utsläpp en typsik MyPlanet resa ger.

Australien - 24 dagar - 2 inrikesflyg = 7,15 ton CO2
Nya Zeeland - 24 dagar = 7,35 ton CO2
USA - 20 dagar - 1 inrikesflyg = 4,25 ton CO2
Kanada - 17 dagar - 1 inrikesflyg = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dagar - 2 inrikesflyg = 4,15 ton CO2

Om du önskar veta vad just din resa har för CO2-utsläpp är du välkommen att kontakta oss så kan vi beräkna det åt dig. 

Klimatcertifikat från South Pole

Vi har nu mottagit vårt första klimatcertifikat för vårt bidrag till South Pole's hållbarhetsprojekt ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Första halvåret 2019 har vi kompenserat for 3.023 ton koldioxid.

New Zealand - South Island - Queenstown - Udsigt
Queenstown

Nya Zeelands äventyrsstad nummer ett bjuder på upplevelser av alla de slag som får adrenalinet att flöda. Kontakta oss så skräddarsyr vi din resa hit!

Kontraster i Queenstown

Queenstown är en riktigt trevlig stad med en härlig stadskärna fylld av restauranger, kaféer och butiker. Det är dock inte det Queenstown är mest känt för. Här finns nämligen ett enormt utbud av actionfyllda aktiviteter, där bungy jump kanske är den mest kända. Även rafting, jet boating eller vandring kan du göra här. 

Sagan om ringen

Om du inte är ute efter en adrenalinkick kan du ta en tur med linbanan upp på berget och få en spektakulär utsikt över staden och sjön Lake Wakatipu som Queenstown ligger vid. Många scener ur filmerna Sagan om ringen har också spelats in i området och ett flertal turer tar dig till olika inspelningsplatser runt om. 

Wanaka och Mount Aspiring

Strax norr om Queenstown ligger Wanaka och Lake Wanaka. Hela området bjuder på en mängd olika alternativ av utomhusaktiviteter, såsom vandring, cykling och segling. Eller varför inte en flygtur över den vackra nationalparken Mount Aspiring? Oavsett vad du väljer väntar dig en fantastik naturupplevelse!  

Boka resa till Nya Zeeland och Queenstown

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline - Bro (2)_0
Aucklands många ansikten

Planerar du en resa till Auckland kan du bl.a. se våra utflykter Vintur till Waiheke IslandBest of Both Worlds samt Segeltur i Auckland. Se också våra andra reseförslag till Nya Zeeland.

Familjen och kyrkan

Efter ett samtal med Melani Anae, Director of Pacific Studies på University of Auckland, får jag svar på mycket av det som förundrar mig i förbindelse med Stillahavs-boomet på Nya Zeeland – med fokus på Auckland där 97 % av Nya Zeelands polynesier bor.  

”Bakgrunden till Aucklands popularitet bland polynesier är en annan idag jämfört med på 60-talet, då arbete var målet. Idag är det mer en fråga om att knyta familjeband, och Auckland är fortfarande en plats där kyrkan är etablerad och där familjen är. Det är därför naturligt att de som flyttar dit gärna vill stanna i den miljön”, berättar Melani.

Melani är själv samoansk, född på Nya Zeeland av föräldrar som kom från Samoa för att hitta arbete. Hon har skrivit doktorsavhandling om Nya Zeelands-födda samoaners identitet och har genom sitt arbete nära kontakt med unga polynesier.  

Multikulturellt Mecka

Melinda Messam, 27, är en av dessa ungdomar med rötter på Fiji, Hawaii, Samoa, England och Skottland. Hon är som adoptivbarn uppvuxen i en holländsk/engelsk miljö i Rotorua. ”Jag känner mig både polynesisk och nya zeeländsk, mina rötter är otroligt viktiga för mig. Att bo i Auckland har gjort att jag i större grad identifierar mig med den polynesiska befolkningen än tidigare, då jag har bott i städer som Wellington, Christchurch och Rotorua som är ganska ”vita””.

”Alla de olika kulturerna gör staden mycket mer internationell. Auckland har en råhet och känns mer annorlunda som resultat av så många olika kulturer samlade på en och samma plats. Jag kan identifiera mig med det, och det är därför som jag älskar att bo i Auckland”, berättar Melani. Hon lägger också till att staden lockar människor tack vare att den är känd som den polynesiska huvudstaden i världen. Det finns loppmarknader och festivaler där polynesier och andra främmande kulturer kan vara sig själva. 

De riktiga förebilderna

Det är precis ungdomar som Melinda som är viktiga i diskussionen om polynesiernas framtid, då mer än hälften av den polynesiska befolkningen på Nya Zeeland är under 25 år (landsgenomsnittet ligger på 38%). Den polynesiska befolkningen har historiskt sett hamnat längst ned på den sociala rangordningen. De flesta polynesier har jobb som är hotade av den globala ekonomin och den teknologiska förändringen. Deras låga löner och deras stora familjer har gjort polynesierna till en måltavla, och även om kriminalitet är något som ökar inom alla kulturer så fokuserar medierna ofta på polynesierna. 

Succéhistorierna finns men det är för det mesta förebilder inom sport eller tv-serier, och det är ett mönster som Melani gärna vill ändra på. ”Vi är på botten, och det finns bara en väg. Upp. Jag tror att faktumet att flera av oss Nya Zeelands-födda polynesier har maktpositioner, kommer leda till att det blir lättare att göra en förändring och skapa förebilder utöver rugbyspelare eller skådespelare i Shortland Street (nya zeeländsk tv-serie). Vi har många människor från Stillahavsöarna i den akademiska världen och i finansvärlden, dem hör man bara aldrig något om. Några har kommit till toppen på bekostnad av deras kultur, men det finns också vi andra som har lyckats behålla tron på vår kultur”.   

Framtidens blandningsmodell

Melinda är ett bra exempel på framtidens polynesiska ungdom. Hon är utbildad grafisk designer och arbetar som stylist för den stora butikskedjan The Warehouse, en nya zeeländsk ikon för ekonomisk framgång. Hon menar att hennes framgångar har kommit tack vare att hon har vuxit upp i en mångkulturell miljö, där många olika värderingar har varit representerade. Hon planerar att låta sina barn, nästa generation, växa upp på ett liknande sätt. ”Jag tror att de kommer växa upp med en blandning av gener. Jag själv är en produkt av och söker efter de rötter som är mest intressanta för mig. Desto mer polynesiskt och internationellt Auckland är, desto mer troligt är det”, säger hon. 

Melani håller med Melinda.

”Framtidens barn med polynesiska föräldrar kommer identifiera sig med både deras polynesiska rötter och deras nya zeeländska. Vi är inte det ena eller det andra, utan bara människor som försöker ta oss fram i världen. Den polynesiska befolkningen har drömmar och ambitioner som växer i kombination med de möjligheter Auckland kan erbjuda. Det är en bit kvar, men med förebilder som Melani Anae och Melinda Messam skulle den positiva utvecklingen fortsätta och därmed göra polynesiska ansikten i Auckland mer respekterade. 

Visste du att…

 • 6,5 % av den nya zeeländska befolkningen kommer från Stillahavsöarna.
 • De första polynesierna bosatte sig på Nya Zeeland under det 10:e århundradet, men det största antalet kom på 1950-talet och 1960-talet när Nya Zeeland saknade arbetskraft.
 • Man förväntar att den polynesiska befolkningen fördubblas innan år 2031.
 • 40 % av den polynesiska befolkningen på Nya Zeeland är under 15 år.
 • 4,5 % av arbetskraften på Nya Zeeland har polynesiskt ursprung.
 • 97 % av den polynesiska befolkningen på Nya Zeeland bor i Auckland. 

Källa: Statistics New Zealand

New Zealand - Nordøen - Auckland - Mount Eden (2)_0
Auckland

Upplev The City of Sails på din resa till Nya Zeeland. Kontaka oss så skräddarsyr vi din resa hit!

Nya Zeelands största stad

Auckland är Nya Zeelands största stad och här bor en fjärdedel av befolkningen. Staden ligger på 63 slocknade vulkaner och omges av flera grönklädda kullar. Från toppen av exempelvis One Tree Hill, Mount Eden och Mount Albert har man en fantastisk utsikt över staden och vattnet. På en stadsrundtur kan du uppleva de största sevärdheterna och lära känna staden bättre.

Shopping i Auckland

Strosa runt i centrala Auckland och shoppa på gatorna Queen Street och Karangahape Road. Här hittar du också mycket från den stora del av befolkningen som ursprungligen kommer från Stilla havet. Det finns butiker med allt från läckra frukter, exotiska grönsaker och färgglada tyger.

City of Sails

Auckland är omgivet av vatten och det är alltid många segelbåtar i bukten utanför staden. Tack vare det är staden också känd som City of Sails. Åk på en segeltur med en utav turbåtarna där du beronde på turens längd, antingen håller dig strax utanför staden eller också åker ut till de omkringliggande obebodda vulkanöarna. Där kan du promenera över den stelnade lavan och njuta av den facinerande naturen. Ett annat utflyktsmål med båt är stadsdelen Devonport, där du hittar små gallerier och viktoriansk arkitektur. Du kan också spendera några dagar på stranden och njuta av sol och surfing i vågorna. 

Boka resa till Nya Zeeland och Auckland

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

New Zealand - South Island - Christchurch - Hagley Park (2)
Christchurch

Res till Nya Zeelands södra ö och upplev höga berg, djupa fjordar och trevliga småstäder. 100% skräddarsytt eller färdigt reseförslag - du väljer!

Sydön på Nya Zeeland

Det är på Sydön på Nya Zeeland som naturen visar sig från sin mest dramatiska sida. Sydöns natur är extremt varierad. Mitt på ön reser sig Nya Zeelands högsta berg Mount Cook över barrskogarna och de spegelblanka sjöarna. Nationalparken Abel Tasman bjuder in till vackra vandringar längs med den subtropiska kusten till små undangömda stränder. I Fiordland National Park ligger Milford Sound som är Nya Zeelands mest kända fjord, men även lillebrodern Doubtful Sound. Passa på att njuta av landskapen från en båt eller kanske en kajak. Längs med Sydöns västkust ligger flera glaciärer som väntar på att bli utforskade. 

Ett rikt djurliv

Även djurlivet på Sydön är rikt. Upplev fåglar på Steward Island, se pingviner strax utanför Dunedin, kom hisnande nära havets stora kolosser på en valsafari från Kaikoura eller varför inte simma med lekfulla delfiner i deras naturliga miljö strax utanför Akaroa. 

Härliga städer, viner och varma källor

Resor till Sydön bjuder förstås på mer än bara natur. Christchurch är en trevlig stad med brittiska anor, Dunedin stoltserar med landets enda slott och i Quenstown märks adrenalinsuset från den långa rad av actionaktiviteter som staden erbjuder. Vinälskare bör avsätta ett par dagar till att provsmaka vitvinerna i Marlborough och efter det njuta av de varma källorna i Hamner Springs

Boka resa till Nya Zeeland och Sydön

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

Karta

Dag för dag

En resa utöver det vanliga till Nya Zeeland späckad med fantastiska golfupplevelser och boende på Nya Zeelands bästa golfhotell.

Dag 1-2: Avresa från Sverige

Idag flyger du från Sverige via Asien och ditt golfäventyr på Nya Zeeland kan börja!

Dag 3: Auckland

Du ankommer till Auckland och hälsas välkommen på flygplatsen. Där får du också dina resedokument innan du blir körd till ditt hotell. Efter ankomst till ditt hotell finns tid till att utforska Auckland på egen hand.

Dag 4: Auckland – Karikari Peninsula

Du hämtar upp din hyrbil på morgonen. Resan norrut tar dig förbi ett antal populära kustområden. Stanna på någon av de fina utsiktsplatserna längst vägen innan du når Karikarihalvön med sina fantastiska stränder.

Distans: ca 330 km

Dag 5: Karikari Peninsula

Golf idag på Carrington Estate golfbana som har havsutsikt i norr och öst, och vinodlingar i söder. Golfbanan passar golfare med alla förmågor.

Dag 6: Karikari Peninsula – Matakana

Golf med utsikt över stilla havet. Återvänd sedan söderut till Matakana. Matakana Coast erbjuder pittoreska byar, böljande kullar, orörda stränder, fruktträdgårdar, markträdgårdar, unika konst- och hantverk och utsökta lokala viner.

Distans: ca 280 km

Dag 7: Matakana – Rotorua

Res tillbaka genom Auckland-regionen och vidare genom jordbruksmark, sjöar och skog tills du möts av den distinkta lukten av svavel, då vet du att du är i Rotorua. Eftermiddagen spenderas på egen hand.

Distans: ca 300 km

Dag 8: Rotorua – Taupo

Morgonen har du ledigt och vi rekommenderar att utforska staden. Du åker sedan vidare till sjön Taupo där de tre vulkaniska bergen Ruapehu, Ngauruhoe och Tongariro dominerar landskapet.

Distans: ca 80 km

Dag 9: Taupo

Idag spelar du golf på Wairakei golfbana.

Dag 10: Taupo – Napier

Idag åker du från Taupo till Napier. Njut av landskapet när vägen byter från skog till robusta bergskedjor och sedan till bördiga vingårdar när du fortsätter till Hawke’s Bay, känd för sin gourmetmat och vingårdar i världsklass.

Distans: ca 230 km

Dag 11: Napier

Golf idag på Cape Kidnappers golfbana som har en spektakulär havsutsikt. Golfbanan hyllas som ett av de stora moderna underverken i golf.

Dag 12: Napier – Kapiti Coast

Dagens resa tar dig från östkusten mot väst med dess spektakulära havsutsikt, härliga solnedgångar, orörd skog och dramatiska bergslandskap, orörd skogskog och dramatiska bergslandskap.

Distans: ca 270 km

Dag 13: Kapiti Coast - Wellington

Golf idag på Paraparaumu golfbana som anses av många vara Nya Zeelands bästa. Efteråt, ta den korta resan nerför den vackra kusten till Wellington. Nya Zeelands huvudstad är sofistikerad och elegant och erbjuder kulturella upplevelser i en vacker hamnmiljö. Här lämnar du din hyrbil och har en övernattning.

Distans: ca 50 km

Dag 14: Wellington – Windwhistle (Canterbury)

Idag tar du dig till flygplatsen på egen hand och att ett inrikesflyg till Christchurch. Vid ankomst till Christchurch flygplats möter en representant från A2B Luxury Lines dig och hjälper dig att hämta upp din hyrbil. Du kör sedan till Terrace Down där du ska bo två nätter.

Distans: ca 90 km

Dag 15: Windwhistle

Idag spelar du golf på Terrace Downs golfbana. Denna bana erbjuder en mästerskapsbana som passar spelare på alla nivåer. Utsikten över Rakaia-slottet och bergsutsikten är en konstant utmaning för spelarna att hålla ögonen på bollen.

Dag 16: Windwhistle – Lake Tekapo

Idag åker du vidare till Lake Takapo. På vägen ser du gyllende landskap omgivna av ljust färgade lupiner tills du ankommer till magiska Lake Tekapo.

Distans: ca 180 km

Dag 17: Lake Tekapo - Queenstown

Fortsätt på förbi vackra Lake Pukaki och njut av den magiska utsikten över bergiga landskap som speglas av kristallklart vatten. En omväg till Aoraki Mount Cook rekommenderas starkt innan du reser vidare till Queenstown, äventyrskapitalet i Nya Zeeland.

Distans: ca 260 km

Dag 18: Queenstown

Idag spelar du golf på Millbrook Golfbana som har ett fantastiskt läge med bergen i bakgrunden, 27-hålsbanan på Millbrook med den dramatiska terränger levererar golf i världsklass.

Dag 19: Queenstown

Golf idag på Jacks Point golfbana. Med en bakgrund av bergskedja och utsikt över en enastående sjö, är Jack's Point en av de mest spektakulära i världen. Den erbjuder golfare av vilken kaliber som helst en utmanande och oförglömlig upplevelse.

Dag 20: Queenstown - Wanaka

Den kortaste vägen till Wanaka är över Crown Range Road. Vägen är utmanande, men vyerna är fantastiska (rekommenderas inte under vintern). Ni kan också köra via Shotoverfloden, sjön Dunstan och Clutha River. Vi rekommenderar att stanna till vid vinodlingarna i Gibbston-området och för de modiga, ett stopp vid Kawarau River Bridge, det mest välkända bungyjump i Nya Zeeland.

Distans: ca 70 km

Dag 21: Wanaka – Fox Glacier

En annan minnesvärd resa genom magnifik natur på västkusten. Detta avlägsna område har ett robust vackert landskap med stora regnskogar, sipprande vattenfall och snötäckta berg. Fox och Franz Josef Glaciär är unika minnen av den sista istiden.

Distans: ca 260 km

Dag 22: Fox Glacier – Greymouth – Christchurch

Kör vidare till Greymouth och lämna din hyrbil vid tågstationen. Du går ombord på det välkända TranzAlpine-tåget, en resa känd för sitt spektakulära bergslandskap där tåget passerar södra alperna till Christchurch. Vid ankomst till Christchurch kommer du att mötas upp av vår representant och blir körd till ditt hotell.

Distans: ca 200 km

Dag 23: Christchurch

Golf idag på Clearwater Resort golfbana som har etablerat sig som en internationell professionell golfbana som påminner om banorna i Florida. Spelbar året runt om och här spelar du med oavbruten utsikt över de spektakulära södra Alperna. Banan passar spelare med alla förmågor.

Dag 24: Avresa från Christchurch

I dag blir ni körda till flygplatsen och flyger därefter hem mot Sverige.

Dag 25: Ankomst Sverige

Tack för denna gång och på återseende!

Se alla dagar

Prisexempel

25 dagar från 79.900 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.
Mad - gourmet.jpg

Wellington för matälskare

Testa några av Wellingtons bästa restauranger på en matsafari runt staden med en matkunnig guide.

1 dag från 2.350 kr

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark (5).jpg

Vintur till Waiheke Island

Upplev tre olika vingårdar med hög kvalitet - Mudbrick, The Goldie Room och Te Whau Vineyards.

1 dag från 1.050 kr

New Zealand - Sydoen - Fiordland - Lake Te Anau.jpg

Te Anau Glow Worm Caves

Utflykten går med båt över Lake Te Anau till Glow worm Caves för att se lysmaskar i grottorna.

3 tim från 670 kr

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Spårvagnsmiddag i Christchurch

Njut av en god 4-rätters middag i en rullande restaurang i central Christchurch.

3 tim från 870 kr

New Zealand - Sydoen - Abel Tasman - katemaran.jpeg

Segling i Abel Tasman

Det är från vattnet som Abel Tasman National Park visar sig från sin vackraste sida.

1 dag från 1.930 kr

New Zealand - sydoen - kawarau bridge - bungy jump.jpeg

Kawarau Bridge Bungy

Ett besök på Nya Zeeland med ett klassiskt bungy jump är ett måste för en äventyrare.
 

5 tim från 1.450 kr

Mad - gourmet.jpg

Wellington för matälskare

Testa några av Wellingtons bästa restauranger på en matsafari runt staden med en matkunnig guide.

1 dag från 2.350 kr

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark (5).jpg

Vintur till Waiheke Island

Upplev tre olika vingårdar med hög kvalitet - Mudbrick, The Goldie Room och Te Whau Vineyards.

1 dag från 1.050 kr

New Zealand - Sydoen - Fiordland - Lake Te Anau.jpg

Te Anau Glow Worm Caves

Utflykten går med båt över Lake Te Anau till Glow worm Caves för att se lysmaskar i grottorna.

3 tim från 670 kr

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Spårvagnsmiddag i Christchurch

Njut av en god 4-rätters middag i en rullande restaurang i central Christchurch.

3 tim från 870 kr

New Zealand - Sydoen - Abel Tasman - katemaran.jpeg

Segling i Abel Tasman

Det är från vattnet som Abel Tasman National Park visar sig från sin vackraste sida.

1 dag från 1.930 kr

New Zealand - sydoen - kawarau bridge - bungy jump.jpeg

Kawarau Bridge Bungy

Ett besök på Nya Zeeland med ett klassiskt bungy jump är ett måste för en äventyrare.
 

5 tim från 1.450 kr

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
Cook Island - strand og vand

Nya Zeeland och Cooköarna

 • Husbil på Nya Zeeland
 • Sol & bad på Cooköarna
 • Perfekt för familjen

26 dagar från 38.100 kr

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

Nya Zeelands pärlor

 • För dig som ställer höga krav
 • Vackra lodger och B&Bs
 • Spännande upplevelser

28 dagar från 55.900 kr

maui River NZ New Zealand Image Exterior Coastal Beach Friends Picnic Lunch

Nya Zeeland med husbil

 • Husbil ger frihet
 • Perfekt för familjen
 • Naturupplevelser

26 dagar från 30.500 kr

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej
Kampanj

Nya Zeelands Bästa

 • Upplev Nya Zeeland med bil
 • Massor av upplevelseförslag
 • Flera boendealternativ

25 dagar från 39.900 kr

NewZealand-Rest NZ-4WD (11).jpg
Kampanj

Nya Zeeland runt med 4WD

 • Kör-själv med 4 WD
 • Kom bort från turistströmmen
 • Övernattning på små lodger

25 dagar från 44.100 kr

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu - Vej.jpg

Nya Zeelands höjdpunkter

 • Bil & boende bokat
 • Både Nord- & Sydön

18 dagar från 34.900 kr

Cook Island - strand og vand

Nya Zeeland och Cooköarna

 • Husbil på Nya Zeeland
 • Sol & bad på Cooköarna
 • Perfekt för familjen

26 dagar från 38.100 kr

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

Nya Zeelands pärlor

 • För dig som ställer höga krav
 • Vackra lodger och B&Bs
 • Spännande upplevelser

28 dagar från 55.900 kr

maui River NZ New Zealand Image Exterior Coastal Beach Friends Picnic Lunch

Nya Zeeland med husbil

 • Husbil ger frihet
 • Perfekt för familjen
 • Naturupplevelser

26 dagar från 30.500 kr

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej
Kampanj

Nya Zeelands Bästa

 • Upplev Nya Zeeland med bil
 • Massor av upplevelseförslag
 • Flera boendealternativ

25 dagar från 39.900 kr

NewZealand-Rest NZ-4WD (11).jpg
Kampanj

Nya Zeeland runt med 4WD

 • Kör-själv med 4 WD
 • Kom bort från turistströmmen
 • Övernattning på små lodger

25 dagar från 44.100 kr

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu - Vej.jpg

Nya Zeelands höjdpunkter

 • Bil & boende bokat
 • Både Nord- & Sydön

18 dagar från 34.900 kr

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Välkommen på reseföredrag

new_zealand_-_autocamper_-_maui_-_beach_-_outdoor_14.jpg

GÖTEBORG,
New Zealand - autocamper - motorhome - Maui Platinum River 6 Berth AU _North QLD_ (1).jpg

GÖTEBORG,
new_zealand_-_autocamper_-_maui_-_beach_-_outdoor_14.jpg

GÖTEBORG,
New Zealand - autocamper - motorhome - Maui Platinum River 6 Berth AU _North QLD_ (1).jpg

GÖTEBORG,
Reseföredrag om Nya Zeeland

STOCKHOLM,

Hej!

Vill du prata med någon som har
besökt platsen du ska resa till?
Ring 0775-888088 så skräddarsyr
vi din drömresa.

jo.png