^
  • Resor till Abel Tasman och Marlborough

  • Resor till Abel Tasman och Marlborough

Resor till Abel Tasman och Marlborough

Sydöns nordligaste del bjuder på både paradissträder och vinrankor så långt ögat kan nå. Kontakta oss så skräddarsyr vi din resa hit!

Njut av både stad & natur

Här på Sydöns norra del ligger dess näst största stad Nelson, som bjuder på ett härligt klimat och en avslappnad atmostär. Inte långt härifrån ligger nationalparken Abel Tasman, som trots sin ringa storlek drar till sig en mängd besökare varje år. Många vill uppleva parkens frogiga, gröna skog, vita stränder och vackra bukter med inbjudande klart vatten. Ett bra sätt att uppleva området på är till fots, och det finns många vandringsleder du kan göra både på egen hand eller organiserat i grupp. Här finns en mängd trevliga lodger att övernatta på för den som vill vara ute lite längre. Att se parken från vattnet är också en upplevelse, och det gör du bäst i en kajak eller på en segeltur i katamaran. Det finns flera ställen att gå iland på för att bada eller gå på upptäcksfärd. 

Marlborough

Inte långt från Abel Tasman ligger vinområdet Marlborough, som i allra högsta grad bidragit till att sätta nyzeeländskt vin på världskartan. Området är glest befolkat så det finns gott om plats för de kilometerlånga rader av vinrankor som pryder landskapet här. Här finns inte mindre än 20 vingårdar, och de flesta är öppna för besökare och du kommer att tas emot med öppna armar om du tittar in. Du kan också välja att göra en guidad tur runt vingårdarna tillsammans med en kunnig guide och få både smaka på och lära sig mer om vinet som produceras här.

Boka resa till Nya Zeeland, Abel Tasman och Marlborough

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

Ring oss på 0775-888 088 eller maila en förfrågan på pris och resrutt här.

Reseförslag

Reseförslag