^
  • Resor till Kaikoura och Hanmer Springs

  • Resor till Kaikoura och Hanmer Springs

Resor till Kaikoura och Hanmer Springs

Upplev delfiner och sälar utanför Kaikoura och njut av varma bad i Hanmer Springs Thermal Reserve. Kontakta oss så skräddarsyr vi din resa hit!

Charmig kuststad

Kaikoura är en charmig liten stad med lång, vacker strand som ligger på Sydöns östkust. De flesta besöker Kaikoura för att åka på valsafari och komma nära det spännande marina livet som finns här. Sälar, delfiner, kaskelottvalar och späckhuggare lever här och det är mycket goda chanser att få se, om inte alla så några utav dem. Det finns också turer där du kan få chans att simma med delfiner vilket är en oförglömlig upplevlese.

Namnet Kaikoura är maori och betyder "äta" och "kräftor", så passa på att njuta av havets läckerheter när du är här. 

Hanmer Springs

Ett par timmars bilkörning från Kaikoura ligger den lilla staden Hanmer Springs. Stadens stora attraktion är Hanmer Springs Thermal Reserve. Här kan du luta dig tillbaka och slappna av i ett av de 13 naturliga termiska bassängerna, omgivna av höga träd och vackra berg. I Hanmer Springs finns också en mängd trevliga restauranger, en 18-håls golfbana, fina vandringsleder och möjlighet att köra mountainbike eller testa rafting.

Boka resa till Nya Zeeland, Kaikoura och Hanmer Springs

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

Ring oss på 0775-888 088 eller maila en förfrågan på pris och resrutt här.

Reseförslag

Reseförslag