^
  • Resor till Mount Cook

  • Resor till Mount Cook

  • Resor till Mount Cook

Resor till Mount Cook

Mount Cook är Nya Zeelands högsta berg och ett landmärke i en utav landets mest imponerande nationalparker. Kontakta oss så skräddarsyr vi din resa hit!

Nya Zeelands högsta berg

Utgångspunkt för att utforska nationalparken är Mount Cook Village, dit du kan köra med bil och även övernatta. Över en tredjedel av parken är täckt av snö och is, men trots det finns många sätt att uppleva den omgivande naturen. Det finns vackra vandringsleder för att se sig om till fots, ta annars en tur med en 4WD eller en båttur på någon utav sjöarna i parken. Det går också att ta en helikoptertur, och att se de vackra vyerna från ovan är en oförglömlig upplevelse! Oavsett hur du väljer att utforska området får du en fantastisk utsikt över det ståtliga Mount Cook. Många turer och aktiviteter startar vid Mount Cook, vilket är lämpligt ifall du kommer med egen bil, men det går också att besöka området på en heldagstur med guide från Christchurch. 

Boka resa till Nya Zeeland och Mount Cook

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

Ring oss på 0775-888 088 eller maila en förfrågan på pris och resrutt här.

Reseförslag

Reseförslag