^
  • Dagstur Milford Sound

    Från 1.390 kr

Dagstur Milford Sound

Milford Sound anses vara en av de riktiga höjdpunkterna på resan till Nya Zeeland och vi på MyPlanet är beredda att hålla med. Den vackra bussresan ut till Milford kantas av höga berg, vackra vattenfall och verklig Sagan om ringen-natur.

Milford Sound erbjuder en dagskryssning med höjdpunkter som är svåra att förklara. Här får du uppleva 100-tals meter höga vattenfall i tusental, möjlighet att se delfiner, pingviner och sälar men också en natur som verkligen får en att tappa hakan.

Denna dagstur kan påbörjas antingen i Queenstown eller i Te Anau. Från Queenstown startar turen ca kl 07.00 på morgonen och det tar ca 4 timmar ut till Milford. Själva resan ut till Milford en upplevelse i sig och ni kommer att få se en fantastisk natur. Från Te Anau är det ca 2 timmar till Milford. Dagsturen som börjar i Queenstown är på ca 13 timmar och dagsturen från Te Anau är ca 8,5 timmar. Det går även att påbörja turen ute vid Milford om ni tar bilen dit ut på egen hand, men tänk på att det är lång väg att köra. Prata med er resesäljare för tid för upphämtning.

Båten från Milford som kommer ta er ut på fjorden åker ca kl 10.30.

För er som har lite mer tid att kunna spendera på fjorden, rekommenderar vi övernattningsturen. Detta ger en mer unik upplevelse på fjorden.

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Pris per person

Dagstur från 1.390 kr

Priset inkluderar:

  • Transport från hotell i Queenstown eller Te Anau
  • Professionella guider
  • 2,5 timmars båttur på Milford Sound
  • Kaffe/Te ombord på båten

Notera att lunch inte är inkluderat i turen och detta går att förbeställa. Lunchboxen som går att beställa kostar ca 180 kr.
Ombord på båten finns ett litet café där det går att köpa fika.