^
  • Milford Sound med övernattning

    Från 2.290 kr

Milford Sound med övernattning

Milford Sound anses vara en av de riktiga höjdpunkterna på resan till Nya Zeeland. Med denna övernattningstur på Milford Sound får ni gott om tid till att njuta av den fantastiska naturen.

Turen går att påbörja i antingen Queenstown eller i Te Anau och startar dag ett på morgonen från Queenstown och från Te Anau vid lunch. Turen avslutas dag två i Te Anau strax efter lunch och i Queenstown senare på eftermiddagen.

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Program

Dag 1: Queenstown/Te Anau till Milford Sound

Turen startar i antingen Queenstown eller i Te Anau och bussen kommer ta er till Milford Wharf. Vägen till Milford är en upplevelse i sig och ni kommer att få se en fantastisk natur längs vägen. Ni reser längs Milford Road och fantastiskt alpinlandskap tornar upp sig. Väl framme i Milford, kliver ni ombord på båten som kommer ta er hela vägen genom fjorden, ända ut till Tasman Sea. På er resa längs fjorden kommer ni att se vattenfall, regnskog och höga berg. Har ni tur kan ni även få se sälar, delfiner och pingviner. På kvällen njuter ni av en 3-rätters middag ombord på båten. Övernattning sker på båten i Harrison Cove.

Dag 2: Milford Sound till Te Anau/Queenstown

Ni börjar dagen med att avnjuta en god frukost ombord på båten. Efter frukost startar båtturen som ska ta er tillbaka till Milford Wharf. Här väntar en buss som tar er till hotellet i Te Anau eller Queenstown.

Pris per person

2 dagar från 2.990 kr

Priset inkluderar:

  • Transport till/från Queenstown/Te Anau
  • Båttur på Milford Sound
  • 1 övernattning på båt (sängkläder är inkluderat)
  • 1 x 3-rätters middag
  • 1 x frukost
  • Lån av kajak