Boka med vår Trygghetsgaranti

Boka din resa 30 juni - 31 juli 2021 och ta del av vår fördelaktiga Trygghetsgaranti helt utan extra kostnad.

Vi går en ljusare tid till mötes och med vaccinationerna i full gång är det många som känner ressug och önskan om att äntligen planera en resa att se fram emot. För att du ska känna dig trygg att boka din resa redan nu ger vi dig helt utan kostnad vår Trygghetsgaranti. Gäller vid bokning 30 juni - 31 juli och med avresa under 2021-2022 och innebär: 

 

 • Låg handpenning
  Med vår Trygghetsgaranti betalar du endast 15% i handpenning, istället för 40% enligt våra standardvillkor. Skulle ditt arrangemang innehålla produkter som utöver detta behöver fullbetalas i samband med handpenningen får du information om det vid bokningstillfället.
 • Fria ombokningar
  Fram till 55 dagar före avresa har du möjlighet att av valfri anledning ändra din resa till ett senare datum eller annan destination, helt utan kostnad.* Du behåller dessutom ursprungligt pris om resan företas i samma säsong och till samma destination. Vänligen notera att pris och resans innehåll kan ändras vid byte av destination och säsong.
   
 • Avbokning vid Covid-19 restriktioner 
  Om resan inom 55 dagar före avresa inte är möjlig att genomföra på grund av Covid-19 restriktioner, såsom reseavrådan från UD eller stängda gränser på din destination, kan du välja att boka om helt kostnadsfritt eller få full återbetalning.*
   
 • Concierge Service
  För ökad trygghet på din resa erbjuder vi dig numer vår egen Concierge Service. Detta  innebär att du i den tidszon du befinner dig i, har en personlig Trip Coordinator som finns behjälplig dygnet runt för allt du kan tänkas behöva hjälp med. Allt ifrån eventuella hinder på vägen till om du vill ha hjälp med att boka en bra restaurang till kvällen. 


* Specifika produkter som kryssningar, husbilar, lyxtåg och redan utställda flygbiljetter omfattas vanligtvis inte av kostnadsfri ändring eller avbokning. Detta gäller även redan påbörjade produkter som avbeställningsskydd och försäkringar.

 

Vill du veta mer om vår Trygghetsgaranti? Ring oss på 0775-888 088. 

Module - Static cards

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.