USA - Colorado - Aspen - Skiløb (7).jpg

Skidåkning i USA & Kanada - föredrag online 19/8

Följ med oss på en digital resa till Nordamerikas pudersnö!

 

Datum: 19 Augusti (torsdag)
Tid: 19.00-20.00
Plats: online

ANMÄL DIG HÄR

Låt oss inspirera dig till att ta skidåkningen till en annan nivå - välkommen på föredrag om skidåkning i USA & Kanada! Här kan du kombinera fantastisk åkning i pudersnö med en upplevelse på andra sidan Atlanten för hela familjen eller  vännerna. Vi guidar dig genom Kanadas skidområden Banff, Ravelstoke och Whistler/Blackcomb och världsberömda Aspen i USA.  Vi ger dig tipsen du behöver för att veta om det är mer rustika Banff eller moderna Whistler i Kanada som lockar dig mest, eller om det är Aspens berömda puder och aprés ski som känns givet för dig. Häng med oss på en härlig kväll där du får chans att drömma dig bort en stund och samtidigt inspireras inför en kommande resa till skidåkningens mekka! 

Föredraget hålls online via Zoom och är kostnadsfritt. Vid anmälan skickas ett bekräftelsemail till dig med bifogad länk att ansluta via.

Varmt välkommen!

 

Om vår föredragshållare Fredrik:

Fredrik älskar skidåkning i allmänhet och skidåkning i Nordamerika i synnerhet! Att börja dagen med att susa ner för Aspens oåkta, puderfylld backar och avsluta med en après ski i strålande sol är ett av hans allra bästa reseminnen. Och efter besök i både Aspen, USA och Banff, Revelstoke, Whistler/Blackcomb, Kanada kan vi lugnt presentera Fredrik som MyPlanets skidspecialist nr 1. Efter nästan 20 år som på MyPlanet har han skräddarsytt otaliga upplevelsefyllda resor till samtliga våra destinationer, så du är i trygga händer om du låter Fredrik ta hand om din nästa skidresa.

 

Fredrik Aspen

 

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.