^
  • Resekväll kryssning och Florida

  • Resekväll kryssning och Florida

  • Resekväll kryssning och Florida

  • Resekväll kryssning och Florida

Resekväll kryssning och Florida

Välkommen på resekväll den 24 januari!

Resekvällen är perfekt för dig som överväger om en kryssning kan vara något för dig. Du kommer att bli klokare på kryssning som reseform och vad du kan förvänta dig av en kryssningsresa med MyPlanet. Föreläsningens fokus ligger på kryssningar i Karibien och möjligheten att kombinera resan till sjöss med en vistelse i exempelvis Florida eller New York. 

Du får en bättre inblick i hur det är att bo och vistas ombord på fartyget, samt vilka aktiviteter som finns tillgängliga för både barn och vuxna. Du får höra mer om restauranger och barer ombord, samt om de spektakulära showerna du får möjlighet att uppleva under resans gång. På föreläsningen får du dessutom en massa information om några av de fantastiska destinationerna och upplevelserna som väntar på de öar du besöker på en kryssning i Karibien. Vackra stränder, kristallklart vatten, historiska gränder med exklusiv shopping och mycket mer. 

 

Utöver det får du svar på en hel rad praktiska frågor såsom:

  • När är det bra att resa?
  • Är kryssning en bra resform när man reser med små barn? 
  • Hur tar man sig runt när man är i land på öarna?
  • Och mycket mer...

Om föredragshållarna

Niklas från Royal Caribbean Cruises gästar oss och kommer självklart att prata om kryssningar, med fokus på rutterna i Karibien. Här finns kryssningsalternativ med både Royal Caribbean Cruise Line och Celebrity Cruises, där den senare vänder sig mer till par och familjer med äldre barn. Passa på att fråga Niklas allt du vill veta om fartygen och vilken fartygsklass som kan passa dig bäst. Han kommer också att erbjuda dig som gäst under kvällen unika kryssningspriser vid bokning av något utav MyPlanets kryssningspaket.

Fredrik på MyPlanet har gjort flera resor till Florida med familjen, och då framförallt till Miami, Fort Lauderdale och Orlando. Han kommer att prata om hur en familjesemester i Orlando kan se ut, samt kombinationen stad och strand på östkusten. Samtliga går självklart bra att kombinera med en kryssning innan eller efter.  

Jonas på MyPlanet har varit i Florida flera gånger, både med vänner och familj. Han har främst rest till Fort Myers på Floridas västkust och då bott i egen poolvilla. Detta har han även gjort i kombination med en kryssning i Karibien, och han kommer prata om just möjligheterna att kombinera en kryssning med upplevelser på västkusten.  

Anmäl dig här

Resekvällen är den 24 januari i Folkets Hus på Järntorget i Göteborg.
Från kl. 18.00 bjuder vi på kaffe och smörgås. Föredraget börjar 18.45 och håller på fram till 21.00.

Maila oss senast 18 januari på resor@myplanet.se eller ring 0775-888 088 och anmäl dig. Max antal är 40 personer. 

Varmt välkomna!