smo 2.jpg

Santiago - Resesäljare

Expert på Nya Zeeland, Sydafrika, Australien (Just nu föräldraledig)
Född i Argentina med rötter i Japan och en ryggsäck full av erfarenheter från andra länder. Det var min första solo-resa till den här delen av jorden som öppnade mina små ögon för världen. Sedan dess har resor till nya destinationer för att uppleva nya kulturer blivit min största passion.

Att hoppa ut ur ett flygplan från 5,000 meter höjd, dyka med hajar, bestiga Kilimanjaro och se ”the big five” i deras naturliga miljö är bara några av de otaliga minnen jag har haft turen att uppleva.

Under flera år bodde jag ”down under” och fick uppleva Australiens vackra stränder, fantastiska städer och underbara natur. Australien är ett land som enligt mig, har både hjärta och puls och måste upplevas. Jag har också bott och arbetat på Nya Zeeland. Under min tid där hade jag möjlighet att resa och uppleva Nya Zeelands hisnande natur och välkomnande kultur. Det finns platser som man kan återkomma till hur många gånger som helst, och både Australien och Nya Zeeland är sådana platser.

Jag har en utbildning i Tourist Management och många års erfarenhet av att skräddarsy resor efter behov och önskemål. Vill du börja planera ditt nästa äventyr? Kontakta mig så hjälper jag dig gärna att sätta ihop en spännande resa!

/Santiago

Senaste resa:
Med 4WD genom South Australias fantastiska Outback. Maj 2019.

Mitt bästa reseminne:
Eftersom jag bott i Sydney har jag otaliga minnen från just denna fantasiska stad, men det bästa måste vara en helt magisk konsert med Moby i Operahuset! 

Certificates: Aussie Specialist, Kiwi Specialist

Module - Gallery

Boka tryggt med MyPlanet

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Expertis

Vi har skräddarsytt resor i över 50 år. Med erfarenhet kommer kunskap som vi delar med oss av till dig vid planeringen.

2.png

Kunskap om resmålet

Vi erbjuder endast resor till platser vi vet är säkra och som UD inte avråder från att resa till.

3.png

Trygga samarbeten

Vi ser till att våra partners har din säkerhet och hälsa som högsta prioritet.

4.png

Privata alternativ

Vi hjälper dig att hitta boende och upplevelser med möjlighet till att hålla avstånd.

5.png

Hälsa & Säkerhet

Alla våra partners har accepterat vår policy kring hälsa och säkerhet.

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.