santiago-hemsida

Santiago - expert på Nya Zeeland, Sydafrika, Australien

(Just nu föräldraledig)

 

Född i Argentina med rötter i Japan och en ryggsäck full av erfarenheter från andra länder. Det var min första solo-resa till den här delen av jorden som öppnade mina små ögon för världen. Sedan dess har resor till nya destinationer för att uppleva nya kulturer blivit min största passion.

Att hoppa ut ur ett flygplan från 5,000 meter höjd, dyka med hajar, bestiga Kilimanjaro och se ”the big five” i deras naturliga miljö är bara några av de otaliga minnen jag har haft turen att uppleva.

Under flera år bodde jag ”down under” och fick uppleva Australiens vackra stränder, fantastiska städer och underbara natur. Australien är ett land som enligt mig, har både hjärta och puls och måste upplevas. Jag har också bott och arbetat på Nya Zeeland. Under min tid där hade jag möjlighet att resa och uppleva Nya Zeelands hisnande natur och välkomnande kultur. Det finns platser som man kan återkomma till hur många gånger som helst, och både Australien och Nya Zeeland är sådana platser.

Jag har en utbildning i Tourist Management och många års erfarenhet av att skräddarsy resor efter behov och önskemål. Vill du börja planera ditt nästa äventyr? Kontakta mig så hjälper jag dig gärna att sätta ihop en spännande resa!

/Santiago

Senaste resa:
Med 4WD genom South Australias fantastiska Outback. Maj 2019.

Mitt bästa reseminne:
Eftersom jag bott i Sydney har jag otaliga minnen från just denna fantasiska stad, men det bästa måste vara en helt magisk konsert med Moby i Operahuset! 

Certificates: Aussie Specialist, Kiwi Specialist

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.