Föredrag Arktis och Antarktis Quark Expeditions

Antarktis & Arktis

Följ med oss på en digital resa till outforskade Polarområdena Antarktis och Arktis!

Kom på ett inspirerande föredrag om resor till Antarktis & Arktis! Våra nyaste destinationer och kanske också mest spännande av dem alla med tanke på att de är så outforskade och annorlunda. För att ge dig den allra bästa informationen om vad som väntar på en resa till Antarktis eller Arktis och självklart hur man bäst upplever det har vi bjudit in vår samarbetspartner och expert på området, Quark Expeditions. En kväll med magiska och inspirerande naturbilder samt mer handfast information om båtarna och upplevelserna på plats väntar dig på detta föredrag.  

Föredraget hålls på engelska online via Zoom och är kostnadsfritt. Vid anmälan skickas ett bekräftelsemail till dig med bifogad länk att ansluta via.

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Om vår föredragshållare:

Vår föredragshållare Chris Bach är Business Development Manager på Quark Expeditions, den partner vi samarbetar med på våra resor till Polarområdena. Chris är född i Tyskland men har spenderat sin uppväxt världen över i bland annat USA, Nederländerna, Storbritannien och Latinamerika. Hon har arbetat i resebranschen i 14 år och i sin nuvarande tjänst på Quark Expeditons har hon åkt på flera resor till både Antarktis och Arktis. Chris älskar att dela med sig av sin passion och kunskap om de här magnifika och outforskade delarna av världen.

 

Chris at Quark

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.