t17 cruise canada waterton national park canada alberta autocamper rv efterår person_0.jpg

Husbil i USA & Kanada

Resan går till USA eller Kanada men du funderar på om det skall vara bil eller husbil? Varför välja en semester i husbil? Vad är fördelarna?

 

DATUM: 21/9
TID: 20.00-21.00
VAR: ZOOM ONLINE - DANSK FÖREDRAGSHÅLLARE

ANMÄL DIG HÄR

Föredraget är för dig som

  • tvekar inför valet av husbil eller bil
  • gärna vill veta mer om de olika modellerna
  • vill veta mer om campingplatser och praktiska tips

En semester i husbil handlar om frihet och självständighet. Frihet att låta nyfikenheten styra dagen och vägen. Frihet att själv bestämma och vara oberoende av tidtabeller, bokningar, incheckning och uppackning. Och det är inte dyrare att semestra i husbil än i bil.

Utifrån sina egna upplevelser och erfarenheter kommer Arne Naamansen att berätta om fördelarna med att resa genom Kanada och USA i en husbil. Han kommer in på husbilens praktiska egenskaper, hur det är upplagt och vilka typer av husbilar  MyPlanet hyr ut.

Med bilder från campingplatser, landsvägar, den unika naturen, styrker Arne argumenten för en semester i en husbil. När kvällen är över kommer du med största sannolikhet veta om du också är klar för en husbilssemester. Men gillar du att vara ute i naturen, campa och bestämma själv när du äter ute, så är det Arnes påstående att du redan är redo för en semester i husbil.

Om föredragshållaren - Arne Naamansen

Arne Naamansen har rest i USA och Kanada 54 gånger. Han har rest med husbil i Nordamerika 15 ggr och är en erfaren föredragshållare och författare av flera reseböcker om Kanada och USA.

MyPlanet online-föredrag

Föredraget hålls denna gång på danska via ZOOM och är som alltid kostnadsfritt. Vid anmälan skickas ett bekräftelsemail till dig med bifogad länk att ansluta via.

Varmt välkomna med er anmälan! 

DATUM: 21/9
TID: 20.00-21.00
VAR: ZOOM ONLINE - DANSK FÖREDRAGSHÅLLARE

ANMÄL DIG HÄR

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.