Valley of Fire, Las Vegas-IMG_5597-5D_0.jpg

Kör-själv semester i USA

En roadtrip i USA passar de flesta och Kalifornien, Highway 1, Grand canyon och sydvästra USA bjuder verkligen in till en kör-själv semester.
 

DATUM: 24 AUGUSTI
TID: 20.00-21.00
VAR: ONLINE - PÅ DANSKA

 

ANMÄL DIG HÄR

USA-föredraget, Kör-själv semester i USA, går i upplvelsernas tecken och sydvästra USA utforskas bäst på en kör-själv semester i bil eller husbil, eller i kombination. Turen går runt i sydvästra USA och Arne tar oss med oss runt. Från pulserande storstadsliv i San Francisco, via Stillahavskusten utmed Highway 1 till drömmarnas Hollywood, förbi Los Angeles härliga stränder till neonupplysta Las vegas och utmed ikoniska Route 66 till USAs enastående natur i nationalparkerna Grand Canyon, Zion, Bryce samt Yosemite och Yellowstone. Sevärdheterna är många och på en kör-själv semester har du friheten att själv bestämma tempot och resvägen. Arne tar utgångspunkt i egna erfarenheter med kör-själv resor i bil och husbil. 

Vi avslutar kvällen med att göra ett kort stopp några dagar i New York City och pratar även lite kombinationsmöjligheter med kryssning eller strandsemester i Florida.
 

DATUM: 24 AUGUSTI
TID: 20.00-21.00
VAR: ONLINE - PÅ DANSKA

ANMÄL DIG HÄR

 

 

Om föredragshållarenArne Naamansen har besökt USA & Kanada 54 gånger. Han är en erfaren föredragshållare och författare till flera reseböcker om Kanada & USA. Sedan det första besöket 1985 har det blivit 23 resor till USA.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.