Billede2.jpg

Kalifornien, Grand Canyon & Route 66

Kom med på en äkta amerikansk roadtrip. Från fängslande Alcatraz i San Francisco via vackra Pacific Coast Highway 1 till drömmarnas Hollywood i Los Angeles. Därifrån ut på legendariska Route 66 via Las Vegas till USA's vackraste nationalparker: Grand Canyon, Bryce, Zion och Yosemite.
 

DATUM: 10 AUGUSTI
TID: 18.00-19.00
VAR: ONLINE - PÅ DANSKA

ANMÄL DIG HÄR

Kalifornien och Route 66 står i upplevelsernas centrum och hela rutten eller delar av sydvästra USA utforskas bäst på en roadtrip i bil eller husbil, eller i kombination.
Sevärdheterna ligger på rad och på en kör-själv semester har du friheten att själv bestämma tempot och resvägen. Arne tar utgångspunkt i egna erfarenheter med kör-själv resor i bil eller husbil. Kom med och få håret genomblåst och få klart för dig om din nästa resa skall vara en kör-själv resa i spåren av Route 66, helt eller delvis.

MyPlanet resekvällar - online reseföredrag

Reseföredraget om Kalifornien genomförs som ett online-föredrag på ZOOM. Du kommer några dagar före föredraget motta ett mail från MyPlanet med en länk till ZOOM. Har du inte mottagit ett mail med länk till föredraget 24 timmar före föredraget, vänligen kolla spam och skräppost foldern.
 

DATUM: 10 AUGUSTI
TID: 18.00-19.00
VAR: ONLINE - PÅ DANSKA

ANMÄL DIG HÄR

 

 

Om föredragshållaren

Arne Naamansen har besökt USA & Kanada 54 gånger. Han är en erfaren föredragshållare och författare till flera reseböcker om Kanada & USA. Sedan det första besöket 1985 har det blivit 23 resor till USA.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.