AdobeStock_125142058.jpeg

Natur och nationalparker i Kanada

KANADA är världens näst största land med massor av plats - och speciellt i väster är det långt mellan turisterna samtidigt som du blir betagen av enastående naturupplevelser i landets många parker och skyddade områden.

 

DATUM: 05 OKTOBER

TID: 20.00-21.00

VAR: ONLINE - PÅ DANSKA

ANMÄL DIG HÄR

Föredraget har fokus på naturen och nationalparker i de Kanadensiska Rocky Mountains på gränsen mellan Alberta och British Columbia. Du kommer med till ikoniska Banff och Jasper National Park och får höra om de lite mindre kända parkerna Kootenay, Yoho och Waterton National Parks samt om de mindre provinsparkerna.

Naturen och parkerna bjuder in till upplevelser så du skall helt klart snöra på dig vandringskängorna och med ut på några vandringsturer.

Hur mycket tid behöver du i parkerna, vilka parker bör du prioritera, var skall du bo och hur tar du dig bäst runt? Det och mycket mer får du veta på detta digitala reseföredrag.

DATUM: 05 OKTOBER

TID: 20.00-21.00

VAR: ONLINE - PÅ DANSKA

ANMÄL DIG HÄR

 

MyPlanet online webinar

Föredraget hålls denna gång på danska via Zoom och är kostnadsfritt. Vid anmälan skickas ett bekräftelsemail till dig med bifogad länk att ansluta via.

Varmt välkomna med er anmälan! 

Om föredragshållaren - Arne Naamansen

Arne har rest mycket, riktigt mycket i Kanada. 31 gånger har han besökt landet och de flesta resorna har innehållit natur och några nationalparker. Speciellt västerut i de kanadensiska Rocky Mountains är det oerhört vackert. Arne är en väldigt erfaren föredragshållare och författare till flera reseböcker om Australien, Kanada och USA.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.