alaska - yukon foredrag 2 bears.jpg

Reseföredrag om Alaska och Yukon

Drömmer du om eller planerar du en resa till Alaska och Yukon? Så kom till detta reseföredrag och hör om en av världens sista vildmarker och dina möjligheter.

Vad tycker tidigare gäster om föredraget
"Superinformativt"
"Mycket spännande att se och höra"
"Arnes föredrag är enastående"

 

 

I amerikanska Alaska och kanadensiska Yukon i nordvästra hörnet av Kanada, spirar äventyret och vildmarken fortfarande. Du kommer få uppleva bägge områden under föredraget.
 

Föredraget är för dig som…

  • inte har varit här tidigare
  • drömmer om en resa till Alaska eller Yukon
  • gärna villveta mer om dessa områden
  • undrar över hur man lättast reser dit, reser runt, när man bör åka och vad du hinner med.

På föredraget kommer du med på en resa till Alaska och Yukon. Ser massor av bilder, hör mer om de olika områdena, får en uppfattning om geografin, besöker de vildaste områdena, kör utmed Alaska Highway och grusvägar norrut, korsar polcirkeln, paddlar kanot på Yukon River, vandrar i guldgrävarnas fotspår och besöker ett antal fantastiska nationalparker.

MyPlanet online-föredrag

Föredraget hålls denna gång på danska via ZOOM och är som alltid kostnadsfritt. Vid anmälan skickas ett bekräftelsemail till dig med bifogad länk att ansluta via.

Varmt välkomna med er anmälan! 

 

Om föredragshållaren - Arne Naamansen

Arne Naamansen har rest i USA och Kanada 54 gånger. Han har besökt Alaska och Yukon flera gånger och är en erfaren föredragshållare och författare av flera reseböcker om Kanada och USA.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.