Föredrag om Västra Kanada

Reseföredrag om Kanada

Varför vann Kanada priset som bästa destination under Travel Awards 2018?
Det får du veta på detta inspirerande och informativa reseföredrag om Kanada, där du också får tips och idéer samt vad man inte får missa på resan till Kanada.

 

Kanada-föredraget är för dig som:

  • vill veta lite mer om Kanada från kust till kust
  • gärna vill veta mer om djuren som gärna visar sig
  • inte riktigt vet hur man bör ta sig runt, när man bör åka och hur mycket man hinner med

Landet ovanför USA kombinerar det bästa från amerikansk och europeisk kultur i en unik naturlig miljö som inte existerar någon annanstans. Kuster med robusta klippor och djupa fjordar med valar, skyhöga bergskedjor med snö på toppen, oändliga skogar med brusande floder och vattenfall, en oändlig prärie med cowboys och majsfält, fantastiska storstäder och smaragdgröna kristallklara sjöar som inbjuder till lugn och reflektion. Kanada är ett perfekt land för en köra-själv-semester med bil och husbil eller en tågresa över kontinenten. Som Sveriges största Kanada-expert erbjuder MyPlanet allt. Kanada är världens näst största land och du kan uppleva större delen av denna värld på en resa till Kanada.

MyPlanet online-föredrag

Föreläsningen om Kanada kommer att genomföras som ett webbinarium online. Några dagar före webinariet får du ett mejl från MyPlanet med en länk till ZOOM, där MyPlanets online-webinar kommer att äga rum. Om du inte har fått ett e-postmeddelande med en länk 24 timmar före webinaret, kolla oönskade e-postmeddelanden och ditt skräppostfilter.

Om föredragshållaren - Arne Naamansen

Arne har rest mycket, riktigt mycket i Kanada. 31 gånger har han besökt landet och de flesta resorna har innehållit natur och några nationalparker. Speciellt västerut i de kanadensiska Rocky Mountains är det oerhört vackert. Arne är en väldigt erfaren föredragshållare och författare till flera reseböcker om Australien, Kanada och USA.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.