Föredrag om Västra Kanada

Reseföredrag om Västra Kanada

Drömmer du om eller planerar du en resa till Västra Kanada? Så kom till detta reseföredrag och hör om dina möjligheter att uppleva denna vackra del av Kanada.

Vad tycker tidigare gäster om våra föredrag
"Superinformativt"
"Mycket spännande att se och höra"
"Mycket bra med unika tips"

 

DATUM: 01 JULI
TID: 19.00-20.00
VAR: ONLINE - PÅ SVENSKA
ANMÄL DIG HÄR

Kanada är världens näst största land med massor av plats - och speciellt i väster är det långt mellan turisterna samtidigt som du blir betagen av enastående naturupplevelser i landets många parker och skyddade områden.

 

DATUM: 01 JULI
TID: 19.00-20.00
VAR: ZOOM ONLINE - PÅ SVENSKA
ANMÄL DIG HÄR

 

Föredraget har fokus på naturen, parkerna och de makalösa upplevelserna i de västra delarna av Kanada. Föredraget tar dig på en resa från de makalösa Rocky Mountains med kristallklara sjöar, djur och vackra upplevelser västerut ända ut till Vancouver Islands unika läge utanför Kanadas västra kust. Samtidigt blir det ett besök i Toronto och de närliggande Niagarafallen.

Under kvällen får du de små tipsen som gör resan till Kanada till en drömresa. Du får också chansen att ställa dina frågor till kvällens föredragshållare.

 

Om föredragshållaren, Fredrik.

Efter nästan 20 år på MyPlanet har han skräddarsytt otaliga upplevelserika resor till Kanada, så du är i trygga händer om du låter Fredrik ta hand om din nästa Kanadaresa. Fredrik har besökt Kanada både sommartid och vintertid och kommer under kvällen ge dig de där tipsen som du väntat på.

 

Föredraget är för dig som…

  • inte har varit i Västra Kanada tidigare
  • drömmer om en resa till Kanada
  • gärna vill veta mer om detta området
  • undrar över hur man lättast reser dit, reser runt, när man bör åka och vad du hinner med.

 

Föredraget hålls på ZOOM, är kostnadsfritt men anmälan krävs!

Välkommen den 1/7 

 

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.