Föredrag om Sydafrika 10 augusti

Resekväll om Sydafrika

Drömmer du om safari, Big Five-djuren och Kruger National Park i Sydafrika? Då är du välkommen till detta Sydafrika-föredrag som tar dig med på en fantastisk resa genom detta vackra land i södra Afrika.

 

DATUM: 10 AUGUSTI
TID: 20.00-21.00
VAR: ONLINE - PÅ DANSKA

 

ANMÄL DIG HÄR

Föredraget har fokus på landets imponerande natur- och djurliv, men besvarar också många av de frågor vi ofta får av våra gäster som reser till Sydafrika och tar dig igenom en rad olika delar av detta stora land som erbjuder fantastiskt landskap och ett särdeles rikt djurliv.

Hör om djurlivet, häribland The Big Five med lejon, elefant, buffel, leopard och noshörning. Vi skall in i den kända nationalparken Kruger men du får också tips om alternativen. I Kruger går vi till fots utmed Bushmans Trail där vi kommer tätt på djuren. Du får höra om möjligheten att köra på egen hand i Sydafrika, för flera flera delar av landet, så som Panorama Route och Garden Route bjuder in till roadtrippin'. Överallt kan du bo på mindre, charmiga lodger och på många platser kommer du väldigt nära djuren.

Föredraget innehåller en mängd praktisk information och svar på frågor så som:

  • När är det bra att resa?
  • Var upplevever man bäst djurlivet?
  • Hur är safari-upplevelsen i Sydafrika?

MyPlanet resekvällar - online reseföredrag

Reseföredraget om Sydafrika genomförs som ett online-föredrag på ZOOM. Du kommer några dagar före föredraget motta ett mail från MyPlanet med en länk till ZOOM. Har du inte mottagit ett mail med länk till föredraget 24 timmar före föredraget, vänligen kolla spam och skräppost foldern.

 

DATUM: 10 AUGUSTI
TID: 20.00-21.00
VAR: ONLINE - PÅ DANSKA

 

ANMÄL DIG HÄR

 

 

Om föredragshållaren

Arne Naamansen har rest i Afrika 3 gånger.  Han är en väldigt erfaren föredragshållare och författare till flertalet reseböcker.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.