USA - hawaii - honolulu.jpeg

Stora Hawaiiresan

Besök fyra av Hawaiis öar. Härliga stränder, äventyr med bil, natur med regnskog, vattenfall och vulkaner samt massvis av sevärdheter på en och samma resa.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

18 dagar från 37.700 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Med sina fantastiska stränder, snorkling i världsklass och underbart tropiska klimat kan Hawaiiöarna leva upp till de flesta drömmarna om den perfekta tropiska ön. 

En resa till Hawaii i hjärtat av Stilla havet erbjuder även orörd natur, mäktiga vulkaner och en fascinerande traditionell kultur med starka polynesiska rötter. Under resan besöker ni Oahu, Hawaii Island, Kauai och Maui. Och när resan går till amerikanska Pacific Pearl varför inte göra ett stopp i New York, Los Angeles eller San Francisco på vägen?

Nedan kan du läsa om reseförslaget till Hawaii där vi inkluderar fyra öar. Längre ned på sidan finner ni information om aktiviteter och utflyktes som MyPlanet rekommenderar. 

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Höjdpunkter på resan

AdobeStock_94431259.jpeg
Klimatkompenserade resor

 Långflygningar utomlands är utan tvekan den största koldioxidboven när det gäller semesterresor. Men lokala transporter på plats måste också läggas till den totala förbrukningen. Som exempel uppgår den genomsnittliga CO2-förbrukningen per resenär på våra USA-resor till 4 ton. En resenär till Australien däremot har ett genomsnitt på så mycket som 7 ton. Vi arbetar med ett genomsnitt på resor till samtliga våra resmål USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika, och snittet ligger då på 5 ton CO2 per person. Som jämförelse bidrar en svensk i genomsnitt med utsläpp på 11 ton CO2 under ett helt år (South Pole, 2018). Med andra ord utgör långa utlandsresor en stor del av många svenskars totala koldioxidutsläpp.

På MyPlanet vill vi inte sluta att hjälpa människor ut i världen för att upptäcka nya platser och kulturer. Men vi kan se till att dessa resors CO2-utsläpp kompenseras i form av bidrag till projekt som på olika sätt bidrar positivt till miljön. Det kan exempelvis vara genom att skydda skogsområden och plantera träd som omvandlar CO2 till syre. När vi köper kompensation på uppdrag av alla våra kunder samt oss själva kan vi få den till ett lägre pris än om du skulle köpa ersättningen själv.

Så reser du ansvarsfullt

När du reser med MyPlanet klimatkompenserar du alltså för CO2-förbrukningen på resan genom att bidra till projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas. Alla pengar går oavkortat till projektet och MyPlanet tjänar naturligtvis inte något på detta. 70-80% av beloppet går direkt till projektet och resterande 20-30% till administration och registreringskostnader för certifiering. Utbetalning till "Envira Amazonia REDD+" görs vid tid för din avresa.

Vi har beräknat att den genomsnittliga CO2-förbrukningen inkl. RFI* på resor till våra fem destinationer är 5 ton CO2 per person (se exempel längre ner på sidan). Tillsammans med MyPlanet Danmark kommer våra kunders och vår egen kompensation att bevara en yta av regnskogen motsvarande 3.865 fotbollsplaner om året! 

*Radiative Forcing Index = extra utsläpp som görs vid flygningar på hög höjd 

Vi stödjer bevarandet av regnskogen i Amazonas

Det finns många bra CO2-projekt, men effekten ökar helt enkelt genom att vi väljer att fokusera på ett projekt. När du reser med MyPlanet kompenserar du därför för dina CO2-utsläpp i samband med resan genom att stödja projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas i Brasilien. Detta görs genom South Pole (www.southpole.com), en organisation som genomför en mängd olika hållbarhetsprojekt världen över.

Projektet Envira Amazonia REDD+

Projektet äger rum i den brasilianska delstaten Acre, som ligger i Amazonas. Ett område som sedan 80-talet varit hårt drabbat av både skövling och andra miljöförstörande aktiviteter.

De 200.000 hektar mark som projektet idag bedrivs på köptes 2009 av experter på skogsförvaltning och projektet "Envira Amazonia REDD+" kunde etableras. 39,300 hektar regnskog i området som tidigare skövlats och omvandlats till betesmarker kunde nu istället bevaras och användas för att ta upp koldioxid och bidra till minskad växthuseffekt.

Även social hållbarhet i fokus

Lokala samhällen i området är viktiga komponenter i projektet, då de utöver att bevara och återplantera regnskogen, också bedriver kombinerade sociala – och miljöfokuserade program för invånarna. Detta gör att projektet inte bara bidrar till bättre miljö utan även social hållbarhet. Bland annat anordnas utbildningar av olika slag samt att lokalbefolkningen ges möjlighet att starta egna verksamheter grundande på hållbarhet och där biologisk mångfalden bevaras.

Att bevara regnskogen gör också automatiskt att skogens ekosystem med luft och vattenfiltrering skyddas, näringskedjan regleras och ett naturligt översvämningsskydd skapas. Skogen har också ett stort spirituellt och kulturellt värde för människorna som lever här vilket ytterligare bidrar till den sociala hållbarheten.

Projektet arbetar alltså med alla delar av hållbarhet, men framförallt så bidrar det till en minskning av CO2-utsläppen på 1.259.646 ton per år. Det är MyPlanet mycket stolta över att vara med och bidra till. 

Vill du veta mer om projektet kan du läsa det här. 

Klimatcertifikat från South Pole

Vi har så här långt tillsammans med våra kunder klimatkompenserat för 15.483 ton koldioxid, vilket bidragit stort till South Pole:s hållbarhetsprojekt i Amazonas i Brasilien. 

CO2 certificateCO2 certificate 2

udsigt fra Mauna Kea-topmødet på den store ø Hawaii, USA
Resor till Hawaii Island

Hawaii Island var tidigare känd som Big Island och en resa hit bjuder på aktiva vulkaner och frodiga sluttningar.

Aktiva vulkaner

Hawaii Island är dubbelt så stor som alla de andra öarna tillsammans vilket gör att här finns ett mer vidsträckt landskap med skiftande natur. Här blandas vacker kust och härliga stränder samt grönskande sluttningar och snöklädda bergstoppar.

På Hawaii Island finns även flera aktiva vulkaner med glödande lavaströmmar som med ett väsande ljud når havet. Vulkanerna är öns stora dragplåster och de går att uppleva på en mängd olika sätt. Vulkanen Mauna Kea bjuder på ett kraterlandskap så månlikt, att Apollo-astronauterna övade med sin månbil på vulkanens sluttningar innan avfärd.  Här har du också fantastiska möjligheter att se avlägsna galaxer från toppen då luften är klar med få ljusföroreningar.

Upplev ön med hyrbil

Här hittar du också prisbelönta kaffeodlingar och små byar med lokala gallerier och kaféer som tillsammans med de andra sevärdheterna lättast nås med hyrbil. När du kört omkring en hel dag kan ett dopp från någon härlig strand vara på sin plats. Vissa är ljusa, andra svarta av vulkansand. Från Sheraton Resort kan du medan du njuter av en god drink få syn på rockor ute i vattnet. Ett perfekt sätt att avsluta en upplevelserik dag på denna fantastiska ö!

Panoramaudsigt over de grønne bjerge og Hawaii kyst fra Lanikai Pillbox Trail, Maui, Hawaii, USA
Resor till Maui

Maui är den ö som flest turister besöker, och det är förståeligt då det finns lite från varje hawaiiansk ö samlat på Maui.

Ikoniska Maui

För den som söker en aktiv semester finns det flera alternativ utomhus. På Mt Haleakala finns vandrings- och cykelleder, samt en av Mauis vackraste utsikter. Det finns ett flertal kryssningar som seglar runt ön, passa på och upplev de kända solnedgångarna.

Stränderna runt Maui är verkligen inbjudande med sin finkorniga gyllenbruna sand. Maui är en av de bästa platserna i världen att göra valskådning på. På grund av öarnas läge, det grunda och klara vattnet samt att det inte finns några rovdjur, finns det stor chans att kunna se dem under vintertid. Surfing, windsurfing är som de andra öarna, en stor influens på Mauis mentalitet och 'feel-good-känsla'. Den kända vägen till Hana med vattenfallen, regnskogen, utsikten gör Maui till en destination man gärna åker tillbaka till.

Ho'okipa Beach Park

Här kan man se den bästa surfingen på Maui. På vintern är vågorna höga och surfarna många, under sommaren ser man mest vindsurfare. För att se bäst och få bäst bilder, åk inte ner till stranden, ställ bilen på parkeringen på höjden. Ho'okipa är inget för nybörjare, det är strömt, vassa klippor och vågorna slår hårt och nära stranden. För att se mest surfare kom på morgonen, på eftermiddagen tilltar vinden och vindsurfarna tar över. Gör ett stopp här på väg till Hana.

Mt. Haleakala

Haleakala = House of the sun

Detta är ett måste stopp för den som är på Maui. Här finner man Mauis högsta topp med de vackraste vyerna. Att sitta på toppen och se månlandskapet genom molnen är något alldeles speciellt. Det tar ungefär 4 - 5 timmar från Lahaina att köra till National Parken enkel väg. Ta god tid på dig och beräkna en heldag för denna utflykt. Det kostar USD5-10 per person för inträdet till nationalparken.

Det är en serpentinväg upp till toppen vilket kan var mycket jobbig. Drick mycket vatten, och gör flera stopp på vägen för frisk luft. Det finns flera fina utkiksplatser, vid 2134 meters höjd finns det ett vistors center med en butik och toaletter. Vid parkeringen finns det även picknickbord där man kan äta sin medhavda mat. På 2969 meters höjd finns Haleakala visitors center, passa på att gå upp till en av höjderna. Med den tunna luften kan det vara tungt att gå den korta biten. Ta med vatten, det är värt att ta sig upp.

Road to Hana

The Road to Hana är en välkänd väg som man måste göra väl på Maui. Rutten erbjuder flera sevärda stopp såsom den svarta lavastranden i Waianapanapa, ett flertal vattenfall samt en blomstrande regnskog. Vill du lära dig mer om Mauis växtlighet, besök The Garden of Eden och vandra i den tropiska regnskogen. Var uppmärksam! Står det bilar längs med vägen, stanna och se vad de tittar på. En "hemlig" ingång rätt in i en bambuskog är en fantastisk överraskning som man måste uppleva. Det är väldigt speciellt att höra hur de höga bamboo stråna rör sig i vinden. Gör ett stopp i Paia och köp med proviant, passa på att utforska den lilla hippiestaden, innan du ger dig iväg på Hana Highway. Ha med bra musik, tanka bilen och tag med picknick och njut av Mauis skiftande landskap.

Hawaii surfere mennesker Waikiki strand turister livsstil-sommer rejse ferie banner panorama, Oahu, Hawaii, USA
Resor till Oahu

På Oahu hittar du storstaden Honolulu med sin kända Waikiki Beach och historiska Pearl Harbour.

Attraktiva Oahu

Oahu är Hawaiis tredje största ö och är även hem till de flesta av Hawaiis skiftande befolkning. Det är just denna blandning av folk med den sköna Hawaiianska andan med dess surfkultur, som gör Hawaii och Oahu, till en sådan attraktiv destination. På Oahu kan man verkligen finna allt. Ön passar perfekt för familjer, par och vänner som vill ha lite av varje. Det finns fina stränder, bra shopping, restauranger, vandrings leder, vacker natur, kultur, barer samt möjlighet till flertal utflykter på havet och runt ön. Passa på att vandra till Moana Falls eller njut av Oahus vackra natur i Ho'omaluhia Botanical Gardens på östra delen, eller de fina vita sandstränderna kring Kailua.

Waikiki Beach - en av världens mest kända stränder 

Turkosa vatten och gyllenbrun finkornig sandstrand. Surfare, soldyrkare och bad-fantaster delar denna vackra strand. Det finns kiosker, dusch och toaletter i anslutning till stranden. Bred sandstrand, bäst av allt inga parasoller eller solstolar som breder ut sig över hela stranden. Här får ni möjlighet att hyra kajak och diverse vattenaktiviteter på Waikiki. Nyttigt: Polisstationen ligger i anslutning till stranden.

Det finns en staty på Duke Kahanamoku, på Kuhio Beach Park, som är grundaren av surfingen. Waikiki Beach är perfekt för att lära sig surfa, då vågorna inte är så höga. Shopping- och restauranggatan, Kalakua Avenue löper parallellt längst med stranden.

USS Arizona Memorial Visitors Center - Pearl Harbor

För att få en inblick på hur det gick till vid bombningen av Pearl Harbor, uramerikanarnas perspektiv, är detta ett måste stopp på Honolulu. Det är gratis inträde på området. Den sista visningen går klockan 15:00. Man får se en film om hur Pearl Harbor bombades, samt ta båt ut till Memorial Ground som vilar över området där USS Arizona sjönk, 7 december 1941. Tänk på att man inte får ta med sig någon väska in till Pearl Harbor, det finns förvaringsskåp där man kan låsa in sina tillhörigheter mot kostnad, ca $5/väska. Man får endast ha med kamera, vattenflaska, mobil samt plånbok. De stänger 17:00, sista insläppet är 16:30. Lättast är att ta sig till Pearl Harbor är med taxi. Från Waikiki tar det ungefär 30 minuter, beroende på trafik och det kostar runt USD50 att åka dit. Det kan vara mycket trafik runt 17:00 då många slutar sin arbetsdag. Det går också att ta buss 20 till och från Waikiki till Pearl Harbor, den tar över 1 timme då den gör flera stopp på vägen.

Diamondhead

Ligger öster om Waikiki Beach och är en mycket lugnare del. Här kan man snorkla vid Sans Souci Beach. Vandra upp till Diamondhead och få en fantastisk vy över Waikiki. Man går till toppen genom en tunnel, sista biten är utomhus. Kom ihåg att ta med vatten och ha mycket med solskyddsfaktor då solen är stark framtill 16:00 på Hawaii.

En ensom vandrere på Kauais Kalepa Ridge Trail over den panoramiske NaPali-kyst, Kauai, Hawaii, USA
Resor till Kauai

Kauai är den äldsta och nordligaste hawaiianska ön och kallas The Garden Island tack vare all dess grönska.

För den aktive

Kauai är ett perfekt ställe för den som vill ha en aktiv semester och uppleva den otroligt vackra naturen och dess bergiga landskap. Ungefär 10 % av Kauai är tillgänglig via bilvägar, vilket är bra för den som gillar att vandra, eftersom det innebär att det finns mycket kvar av ön att utforska till fots. Ha bra utrustning och ta reda på vart och vilka rutter som är bäst att gå. 

Kauai bjuder flera aktiviteter såsom golf. I Princeville har du en av de vackraste banorna jag sett, med dess omgivning av gröna kantiga bergstoppar i bakgrunden, palmer och havet i ett tropiskt klimat. Byarna är mycket små på Kauai, blinkar du så har du redan hunnit passera dem. Att vara på Kauai ger en blandad känsla av att vara i den amerikanska södern, samtidigt som man får charmen från ö-livet.  

Hanapepee

Hanapepee är Kauai's "största" lilla stad. Det är en riktig hippiestad som erbjuder konst från lokala konstnärer på Kauai. Här kan man även bli erbjuden salt från Salt Pond Beach. Saltet får inte säljas då det anses heligt, endast ges bort som en gåva. Dock har jag sett att det finns i olika souvenirbutiker runt om ön. Det finns fortfarande familjer som har kunskapen i hur man hanterar saltet som överförts ifrån generation till generation. De är de enda som får lov att utvinna den röda marken, till det karaktäristiska röda kristallliknande saltet som finns på Kauai. Gå inte in i områden där de plockar saltet utan lov.

Waimea Canyon State Park

Är ett måste för den som besöker Kauai. En bättre utsikt på land går nästan inte att finna! Waimea Canyon är en 16 kilometer lång ravin och upp till 900 meter djup. Det brukar även kallas för Stilla Havets Grand Canyon. Det finns ett flertal stopp på vägen med fina utsikter över både havet och bergen. Ta en heldag och bara njut!

Det finns vandringsleder för den som vill vara mer aktiv. Nästan alla utkiksplatserna är handikapps anpassade, med ramper eller asfalterade vägar. Det finns inte så många ställen där man kan köpa vatten eller något att äta. Köp med dig picknick och en massa vatten och välj en av de många vackra platserna att äta på.

Karta

Dag för dag

Besök fyra av Hawaiis öar. Härliga stränder, äventyr med bil, natur med regnskog, vattenfall och vulkaner samt massvis av sevärdheter på en och samma resa.

Dag 1: Ankomst Honolulu, Oahu

Från Sverige åker du mot Hawaii, där sol, värme och fantastiska upplevelser väntar dig! Du landar i Honolulu, där du bor på hotell i närheten av den populära stranden Waikiki Beach. Resten av dagen kan du använda till att utforska området och äta en god middag på någon trevlig restaurang.

Dag 2-4: Oahu

De följande dagarna har du gott om tid att utforska omgivningarna på Oahu. Hur du spenderar dina dagar är helt upp till dig. Ön har många inbjudande stränder som exempelvis Waikiki, Kailua och Lanikai. Hit kommer soldyrkare och surfare från hela världen för att njuta av vita sandstränderna och stora vågor. Tycker du om att snorkla och dyka är Oahu platsen för dig. Utanför kusten kan du uppleva fascinerande korallrev fyllda med färgglada fiskar. Oahu är mycket mer än bara sol och bad. Besök också Pearl Harbour där ett minnesmärke är rest till ära av de soldater som miste livet när japanerna överraskade amerikanerna med en attack 1941. Ta en guidad båttur där du åker runt minnesmärket och får se de sänkta krigsfartygen strax under havsytan. Passa också på att shoppa i några av Honolulus många designerbutiker, skäm bort dina smaklökar i China Town och njut av en drink på en bar medan ett traditionellt hawaiianskt band spelar i sina karakteristiska blommiga skjortor.

Dag 5-8: Kauai

Det har blivit dags att fortsätta din Hawaii-resa. Nästa stopp är ön Kauai, som i folkmun kallas för Garden Island på grund av sin vackra natur. På Kauai omges du av fascinerande dalar, spetsiga bergstoppar, tropisk regnskog och brusande vattenfall.

Omgivningarna bjuder in till utomhusaktiviteter och det finns det gott om på ön. Besök till exempel Waimea Canyon State Park som är en häftig och färgstark ravin som ofta kallas för Hawaiis Grand Canyon eller The Grand Canyon of the Pacific. Förslagsvis rekommenderas även ett kajakäventyr på Wailua River genom Kauais flotta landskap och för de våghalsiga finns här ziplinor som tar dig genom öns dalar. För dig som önskar sätta fysiken på prov finns den utmanande vandringen Kalalau Trail längs öns kust och går från Kée till Kalalau Beach. Slutligen finns här otaliga möjligheter att snorkla längs öns vackra korallrev och se färgglada fiskar simma omkring, eller bara sola och bada på de härliga stränderna Poipu - och Hanalei Beach.

Dag 9-12: Maui

Idag fortsätter redan till Maui. Stränderna på Maui är kanske de absolut bästa i hela ö-gruppen och när du är trött på att snorkla genom ändlösa korallhav eller prova krafterna på surfbrädan på Maui's legendariska vågor kan du snöra på vandringsskorna och utforska vulkaniska månlandskap i Haleakala National Park. Besöker du parken tidigt på morgonen kan du njuta av en fantastisk soluppgång över ön från toppen av vulkanen Haleakala, som är Mauis högsta punkt. Du kan självklart också boka in guidade turer och få lära dig mer om området. I regnskogarna på ön väntar vattenfall, naturliga pooler och vackra skogsområden med häftiga naturupplevelser. På vinterhalvåret fylls vattnen utanför Maui av knölvalar med kalvar, vilket är en fantastisk upplevelse att se. Maui har också riktigt bra restauranger där en god middag är ett självklart avslut på en händelserik dag.Distans: ca 45 minuters inrikesflygning Kauai - Maui

Dag 13-16: Hawaii Island

Efter en vacker flygtur landar du på Hawaii's största ö. Under vistelsen på Hawaii Island har du tillgång till en hyrbil. Hotellet ligger nära staden men längst ute bland klipporna där Stilla Havet möter den vulkaniska jorden i Kailua Bay.
Här väntar ytterligare naturupplevelser bland gröna kullar, vackra kuststräckor och snöklädda bergstoppar. Det är också på Hawaii Island som du hittar Hawaii Volcanoes National Park som finns med på UNESCO:s världsarvslista. I parken ligger två av världens mest aktiva vulkaner Kilauea och Mauna Loa, och du kan gå längs vulkankratern och se de röda lavaströmmarna forma landskapet. Det finns också underjordiska tunnlar att utforska som skapats av lavan under alla år. Det finns också tropiska områden att besöka. Exempelvis Rainbow Falls där vatten kastas ut över kanten av en lavagrotta. Fler vattenfall och vackra regnskogsblommor hittar du i Hawaii Tropical Botanical Garden. Vill du bara sola och bada erbjuder stränderna Hapuna - och Richardson Beach utmärkta platser för en härlig dag i vågorna.Distans: ca 40 minuters inrikesflygning Oahu - Hawaii Island

Dag 17: Avresa från Hawaii

Från Hawaii Island flyger du till fastlandet för att byta flyg och ta dig vidare mot Sverige igen. Vill du behöver inte äventyret ta slut här. Avsluta gärna med ett par dagar i Los Angeles eller San Francisco. Eller varför inte i New York? Rådgör med din resesäljare som gärna hjälper dig med att skräddarsy ytterligare ett stopp!

Dag 18: Ankomst Sverige

Välkomna hem!

Se alla dagar

Prisexempel

18 dagar från 37.700 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.
USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Utflykt till Pearl Harbour

Få ett historiskt perspektiv på denna guidade utflykt till den amerikanska flottbasen Pearl Harbour.

4 tim från 370 kr

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Inget besök till Hawaii är komplett utan att uppleva en äkta hawaiiansk "Luau-fest".

4 tim från 1.120 kr

pearl harbor memorial

Pearl Harbour & Oahu

En perfekt tur för dem som inte har så mycket tid men som ändå vill se mycket av Oahu.

1 dag från 1.050 kr

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur till Hana

Upplev dramatisk kust, brusande vattenfall och trevliga små samhällen längs Mauis vilda östkust.

1 dag från 1.690 kr

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Utflykt till Pearl Harbour

Få ett historiskt perspektiv på denna guidade utflykt till den amerikanska flottbasen Pearl Harbour.

4 tim från 370 kr

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Inget besök till Hawaii är komplett utan att uppleva en äkta hawaiiansk "Luau-fest".

4 tim från 1.120 kr

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
USA - californien - san francisco - Golden gate bridge 7 (2)

Hawaii & San Francisco

 • Kombinera stad med sol & bad
 • Alcatraz & Golden Gate Bridge
 • Njut av Hawaiis stränder & natur
   

11 dagar från 24.200 kr

USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg

Hawaii & San Francisco In Style

 • Sevärdheter i San Francisco
 • Sol och bad på Maui
 • Lyxiga och härliga hotell
   

11 dagar från 30.400 kr

kauai-hawaii

Hawaiis höjdpunkter

 • Upplev 3 av Hawaiis öar
 • Oahu, Hawaii Island & Maui
 • Vulkaner, stränder & natur
   

14 dagar från 29.500 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png